Junior Planckaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Junior Planckaert. © Kristof Ghyselinck

Ook Junior Planckaert zoekt binnenkort de ware op tv: “Ik wil ontdekken hoe ik me opnieuw kan openstellen”

ShowbizzNiet alleen Fabrizio Tzinaridis (28) hoopt de ware tegen het lijf te lopen via een tv-programma, ook Junior Planckaert (29) wil op die manier de perfecte match vinden. In ‘Junior Op Zoek Naar De Liefde’ kan de Eén-kijker binnenkort z'n amoureuze avonturen op de voet volgen. De jongste Planckaert-telg krijgt daarbij professionele hulp, namelijk van psychologe en seksuologe Sarah Van Pelt. Hij heeft immers wat littekens opgelopen tijdens eerdere relaties. “Toen mijn eerste serieuze relatie op de klippen liep, heb ik daar zwaar van afgezien.”

42 reacties

 • KURT DE BUSSCHERE

  5 maanden geleden
  Mijn dochter niet gekozen ben benieuwd of je dat wou gevoel gaat vinden junior veel sycces
 • gaston bergmans

  9 maanden geleden
  er staat volgens mij toch een aan en uitknop aan je afstandsbediening , begrijp niet dat mensen altijd alles moeten afkraken , dat zijn dan waarschijnlijk dezelfde die dan vinden dat onze maatschappij verzuurd is, als ik hier reacties lees wat een onverdraagzaamheid
 • Wino Vermoere

  9 maanden geleden
  En de diversiteit vereist dat de inschrijvingen open staan voor m/v/x.
 • Patrick bloemen

  9 maanden geleden
  Jawadde , blijft duren die hun soap , allemaal centen nodig precies !!
 • Jean-pierre Thierens

  9 maanden geleden
  Voilà , de volgend Planckaert op T.V. . Zijn er nog niet genoeg de revue gepasseerd ? En voor wanneer zien we produktplacement ? Op de boord van hun hemd zal dat niet lukken want ze dragen meestal t-shirts .