Ook hij moest auditie doen: Nono Wauters treedt in de voetsporen van papa Koen

Ketnet
Bij de vierentwintig tieners die zullen meespelen de nieuwe Ketnet-musical 'Team U.P.' springt één bekende naam in het oog: Nono Wauters (11), zoon van Koen Wauters en Valerie De Booser. Na zijn geslaagde auditie treedt het jongste lid van de 'Wauters' zo in de voetsporen 

Na het succes van 'Kadanza',' Kadanza Together' en 'Unidamu' presenteren Ketnet en Studio 100 dit jaar een gloednieuwe editie van Ketnet Musical: Team U.P.  In 'Het Grote Selectieweekend' op Ketnet werd vandaag bekendgemaakt welke 24 kinderen na een uitgebreide auditie werden uitgekozen om mee te spelen in de prent. En jawel: Nono Wauters, het jongere broertje van Zita, wist indruk te maken... en is erbij! 

Opkijken naar Zita

'Ik vond het super spannend', vertelde de enthousiaste Nono al. 'Toen ik mijn ouders vorig jaar zei dat ik wou meedoen aan een van de Ketnet-musicals, antwoordden ze dat ik ervoor moest gaan. Ze raadden me wel aan om nog een jaartje te wachten en extra danservaring op te doen.' Geen betere plek om op jonge leeftijd aan een carrière te werken, want niet alleen papa Koen, maar ook zus Zita en nonkel Kris staan Nono met raad en daad bij.

'Zita speelde twee jaar geleden mee in de musical 'Kadanza Together' en is dan ook echt een voorbeeld voor mij. Ik ben blij dat ze mijn zus is', lacht Nono. 'Ook nonkel Kris heeft mij al veel geholpen. We hebben de nummers samen gerepeteerd aan de piano.' Vanaf 20 november zien de Ketnetters de 24 geselecteerden aan het werk zien tijdens repetities en workshops. Of Nono een van de 24 kinderen wordt die in het voorjaar van 2018 op de planken zal staan én of hij al dan niet een sprekende rol krijgt, wordt bekendgemaakt op zondag 10 december tijdens een groots opgezette tv-show. 

'Team U.P.' gaat in première op 3 maart 2018 in het Plopsa Theater in De Panne. 

één
Nono Wauters is één van de geselecteerden.
Nathalie Dolmans Nono Wauters is één van de geselecteerden.