Ook Fabrizio reageert op breuk met Pommeline: “Ik heb het niet op de meest respectvolle manier uitgemaakt”

Fabrizio
VIJF Fabrizio
Eerder al reageerde ‘Temptation’-Pommeline via Instagram op vragen van haar fans. Vele daarvan gingen over haar breuk met Fabrizio. “Het komt nooit meer goed tussen ons”, meende ze. Nu is Fabrizio zelf aan de beurt.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Ook hij kreeg diezelfde vraag voorgeschoteld: komt het ooit nog goed tussen jou en Pommeline? “Laat me beginnen met te zeggen dat er vanaf dag één al een enorme druk op onze schouders lag”, zegt hij in zijn Instagram Stories. “Honderden, duizenden mensen stonden achter onze relatie. Van #couplegoals naar #dreamcoupple, enzovoort. We lazen niks anders. Aan het eind van de dag zijn wij ook gewoon maar mensen, met problemen en struggles. Maar ook veel mooie momenten.”

“De waarheid is dat het niet meer goedkomt”, bevestigt hij wat zijn ex-verloofde eerder al verklaarde. “Ik heb destijds een einde gemaakt aan de relatie. Weliswaar niet op de meest respectvolle manier. Ik heb Pommeline enorm hard gekwetst. Ik was egoïstisch en stond niet stil bij de schade die ik had aangericht.”

“Desondanks blijft ze nu, maanden later, op een professionele manier haar werk doen en is ze in mijn ogen eindelijk weer op weg naar haar eigen geluk. We kunnen gewoon nog samen door één deur. En daar kan ik alleen maar respect voor hebben. Logisch dat ze veel voor me betekent heeft, maar ze zou nooit echt gelukkig geworden zijn met mij. Dit is het beste voor ons beiden.”

Het koppel ging in mei uit elkaar, na hun deelname aan ‘Temptation: VIPS’. Het programma had echter niets met de breuk te maken, gezien Fabrizio Pommeline aan het eind van de show nog opnieuw ten huwelijk vroeg. 

Ook Fabrizio reageert op vragen.
Instagram Ook Fabrizio reageert op vragen.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tina D'Hooghe

    Is het normaal dat er hier zomaar even een te gekke spoiler wordt vrij gegeven op het einde?