Ook dochter Madonna moet op tijd komen: Lourdes mag niet meer binnen op modeshow Marc Jacobs

CelebritiesDe 26-jarige Lourdes Leon mag dan wel de dochter zijn van popicoon Madonna (64), ook zij kan niet te laten komen voor een prestigieus evenement. Lourdes en een vriend wilden donderdagavond binnenwandelen op de modeshow van Marc Jacobs. Maar de deuren waren al dicht én ze werden geweigerd door de security. Volgens een TikTokker waren ze net op tijd, om 18 uur, het uur dat de show begon. Anderen beweren dat ze net te laat waren.

 1. Pat Krimson en Loredana over Eurosong: “Als ze ons opnieuw vragen, zeggen we nee”
  Play
  BV

  Pat Krimson en Loredana over Eurosong: “Als ze ons opnieuw vragen, zeggen we nee”

  Loredana belandde eerder dit jaar op de voorlaatste plaats in Eurosong. Het publiek kon ze destijds overtuigen, maar de vakjury niet. En ook door technische problemen hebben sommige kijkers niet kunnen stemmen. Intussen heeft de Limburgse zangeres de ontgoocheling verteerd. Ze zit dan ook weer boordevol plannen met Pat Krimson en 2 Fabiola. Al zal Eurosong geen deel meer uitmaken van hun toekomst. “Het was een ervaring rijker. Maar als ze ons opnieuw vragen, zeggen we nee”, vertelt het duo in ‘Play Café’.
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.