TikTok-ster Celine Dept.
Volledig scherm
PREMIUM
TikTok-ster Celine Dept. © Photo News

Ook deze Vlamingen leven — net als de D’Amelio-zusjes — van TikTok: “Soms vergeet ik wat die getallen op mijn profiel waard zijn”

ShowbizzWie als tiener miljonair wil worden, moet zich maar eens wenden tot TikTok. De Amerikaanse Charli D’Amelio is amper 17 jaar en de best verdienende TikTok-ster ter wereld. Met haar 133 miljoen volgers haalde ze vorig jaar maar liefst 15,4 miljoen euro op. Haar 20-jarige zus Dixie — die ook in de top 10 pronkt met 56,7 miljoen volgers — verdiende 8,8 miljoen euro. Maar ook in Vlaanderen kan je een flinke boterham verdienen met de social media-app, getuigen deze TikTokkers. “Als ik zie hoeveel bedrijven bereid zijn te betalen, dan denk ik toch soms: wow.”

17 reacties

 • Benny Adriaens

  4 maanden geleden
  Is maar even iedereen zal die belachelijke tik tok onzin weer snel beu zijn . Maar goed als je nu van die hype rijk kan worden he
 • Ben Kenobi

  4 maanden geleden
  Ja tegenwoordig is goede looks hebbe de must,dan hoef je niks te kunnen doen,is zeker geen discriminatie nee..
 • Freddy De Vos

  4 maanden geleden
  Dat noemen ze gwn geluk hebben!
 • Danny Bottelier

  4 maanden geleden
  Waar halen die bedrijven dat geld? Bij hun klanten natuurlijk. Daarnaast brengen ze die uitgaven nog eens in bij hun belastingaangifte.
 • Henk Juwet

  4 maanden geleden
  Als je zo genoeg geld kan verdienen waarom zich dan nog uitsloven om bevoordeeld in de fabriek aan de kassa of eender welke andere intensieve job uit te oefenen