VRT
Volledig scherm
© VRT

Ook de nieuwe MNM-sidekicks Wanne en Kawtar hebben hun vuurproef achter de rug: "Amper 3 uur geslapen voor eerste show"

ShowbizzInge is niet de enige die dit jaar in het diepe werd gegooid als ochtend-dj. Ook Peter Van de Veire (47) rekruteerde twee jonge talenten voor zijn ochtendshow op MNM. Wanne Synnave en Kawtar Ehlalouch (beiden 22) moeten sinds deze week Julie Van den Steen doen vergeten.

1 reactie

 • Johan Coppens

  2 jaar geleden
  Radio maken is echt een circus geworden.
 1. Na hit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ krijgt Pommelien Thijs een theatertour: “Een jaar geleden wist ik niet eens of ik wel wìlde zingen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Na hit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ krijgt Pommelien Thijs een theater­tour: “Een jaar geleden wist ik niet eens of ik wel wìlde zingen”

  “Een jaar geleden wilde ik gewoon acteren en biologie studeren.” Tot die Nederlander Jaap Reesema (36) op haar pad kwam, ze samen de monsterhit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ maakten. “En we daar nu een fantastisch vervolg aan breien met een theatertour dit najaar", verkondigt Pommelien Thijs (20) enthousiast. Hoe het voorbije jaar haar leven compleet veranderde: van kinderster uit ‘#LikeMe’ tot gevestigde waarde in de Vlaamse muziekscene én de showbizz tout court.
 2. Stefan Everts probeert opnieuw te genieten van het leven: “Mijn leven is opgedeeld in twee delen: voor en na de malaria”
  PREMIUM
  Showbizz
  5

  Stefan Everts probeert opnieuw te genieten van het leven: “Mijn leven is opgedeeld in twee delen: voor en na de malaria”

  Alsof het noodlot nog niet genoeg heeft toegeslagen, is Stefan Everts (48), één van de gasten in Cath Luytens ‘Buurman, wat doet u nu?’, besmet met het coronavirus. De voormalige motorcrosser en z’n vrouw Kelly zitten thuis ziek in quarantaine. Maar Stefan blijft positief: “Ik voel me ellendig, maar dit valt goed mee in vergelijking met wat ik eerder heb moeten doorstaan." In een interview met TV Familie vertelt hij over de moeilijke periode waarin hij in coma lag, het verlies van zijn ongeboren kindje en z’n jeugd.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge