Amber & Kenny grepen naast de hoofdprijs in de finale van 'Huis Gemaakt'.
Volledig scherm
Amber & Kenny grepen naast de hoofdprijs in de finale van 'Huis Gemaakt'. © VTM

Ook crowdfunding opgestart voor andere ‘Huis Gemaakt’-verliezers Kenny & Amber

ShowbizzVlaanderen springt in de bres voor de verliezende ‘Huis Gemaakt’-finalisten. Nadat er voor Harry (26) & Jerina (29) al een succesvolle crowdfunding werd gelanceerd, zijn er ook voor het andere koppel Kenny (24) & Amber (21) inzamelingsacties opgestart.

4 reacties

 • Helga Van den Bossche

  2 weken geleden
  Kenny en Amber zijn piepjong en geen kinderen om voor te zorgen. Het huis zou meer dan 450000 euro kosten, zeg eens welke twintigers dat kunnen veroorloven? Dat Harry en Jerina de centjes gebruiken dat het publiek hen ten harte gunt om een zo laag mogelijke lening te moeten afbetalen.
 • Rita Wyllemet

  3 weken geleden
  Het bedrag dat ze voor de 2 verzamelen delen door twee,het is dan mooi verdeeld want ze alle vier geknokt aan hun huis.
 • Martine Taffein

  3 weken geleden
  Groepeer ze en controleer ze , pas dan is het safe
 • Tessa Maers

  3 weken geleden
  Super , blij dat er nog zo mensen bestaan!
 1. Congo-specialist Erik Bruyland over de wantoestanden in z’n geboortestreek: “Op een bepaald moment was het kiezen tussen de maffia of vertrekken”
  PREMIUM
  Showbizz

  Con­go-specialist Erik Bruyland over de wantoestan­den in z’n geboorte­streek: “Op een bepaald moment was het kiezen tussen de maffia of vertrekken”

  “Ik wil de plunderingen van Leopold II in Congo niet minimaliseren, maar de leegroof die er nu aan de gang is, is vele malen erger”, zegt Erik Bruyland (68). Met ‘Kobalt Blues’ schreef hij een onthutsend verhaal over de leegroof van onze voormalige kolonie. “Er zit ginds voor 3.000 miljard euro waardevolle metalen in de grond, maar het Congolese kobalt voor onze smartphones moeten we in China kopen.”