Volledig scherm
© Instagram Rose Bertram

Ook Belgische influencers gingen op promotrip naar Saudi-Arabië: “Ik had mezelf beter moeten inlichten”

ShowbizzNadat afgelopen weekend heel wat Hollywoodsterren, muzikanten en topmodellen naar MDL Beast trokken, een muziekfestival in Saudi-Arabië, ontstond er heel wat ophef. De trip werd betaald door de Saudische regering om “het imago van het land op te poetsen”, en dat zint heel wat mensen niet. Nu blijkt dat in het verleden ook al Belgische influencers werden ingeschakeld bij promotrips naar het omstreden land.

20 reacties

 • Lucien Mertens

  1 jaar geleden
  Inderdaad het heikel punt meneer Govaerts, respect vragen/eisen...maar het zelf geven zit nogal vaak in een ander (afgesloten) schuifje.
 • dirk govaerts

  1 jaar geleden
  heel mooi Eveline Verbeeck , en nou andersom nog aanpassingen en respect voor de westerse cultuur , maar dat zal er nooit komen .
 • Jeroen Beckers

  1 jaar geleden
  Influencers: zo goed als altijd mensjes met een veel te groot ego en veel te weinig verstand.
 • Eveline Verbeeck

  1 jaar geleden
  Vanwege mijn beroep ga ik maandelijks naar Saudia-Arabia en ja het is als Belgische zakenvrouw zeker een aanpassing. Maar de veranderingen welke dit laatste jaar alleen al zijn aangebracht, vooral tot de vrouwengemeenschap, is enorm. De appreciatie en het respect welk ik tijdens elk bezoek krijg evenzeer. Het heeft nog tijd nodig, maar er is progressie. Mensen dienen zich vooraf zelf inlichten over de geplogenheden in dit land, met een open mindset en met respect van de Saudische cultuur.
 • Bigjay

  1 jaar geleden
  Misschien kunnen al die ‘misleidde’ sterren hun gekregen bloedgeld afstaan aan Amnesty International?... dan tonen ze echt hun oprechte spijt...
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"