Bart Peeters stelt zijn concerten uit.
Volledig scherm
Bart Peeters stelt zijn concerten uit. © Joel Hoylaerts / Photonews

Ook Bart Peeters stelt concerten uit vanwege nieuwe coronamaatregelen

MuziekOok Bart Peeters (62) heeft beslist om zijn eerstvolgende concerten voorlopig uit te stellen. Hij verwijst naar de nieuwe coronamaatregelen, die de organisatie bemoeilijken. 

5 reacties

 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Dit soort evenementen hebben tot deze vierde golf bijgedragen of beseffen jullie dat niet ? Had verboden moeten blijven, dan konden we nu tenminste een normale kerst en nieuwjaar vieren !
 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  één van de weinige veelzijdige Vlaamse artiesten die naam waardig die we in Vlaanderen hebben ; we moeten deze man als een geslepen diamant koesteren ... NONKELJEAN
 • Jennifer Peeters

  1 jaar geleden
  Eindelijk iemand met gezond verstand. Dat kan je van Gert Verhulst die volgend weekend 51.000 mensen in het Sportpaleis wil toelaten niet zeggen.
 • nicole meerts

  1 jaar geleden
  Keigoed nieuws !! Ik vond het geen leuk voorruitzicht dat we verplicht moesten blijven zitten. Onmogelijk op een concert als dat van Bart Peeters. Het is de bedoeling dat je uit de bol kunt gaan. Ik zou me niet hebben geamuseerd al zittend met een mondmasker op. Ik wil kunnen meezingen , dansen en plezier maken. Een hele wijze man Bart Peeters. Een man naar mijn hart. Die denkt niet aan zijn centen maar aan de mensen en aan iedereen die hem omringt tijdens zijn concert. Respect !!
 • Jozef Vermeulen

  1 jaar geleden
  Uitgesteld vanwege de nieuwe coronamaatregelen, niet omdat er meer besmettingen zijn. Die denken aleen maar aan geld.
 1. Medebedenker en stemacteur ‘Rick and Morty’ ontslagen na aanklacht
  TV

  Medebeden­ker en stemacteur ‘Rick and Morty’ ontslagen na aanklacht

  Justin Roiland (42), die de Amerikaanse animatieserie ‘Rick and Morty’ mede heeft bedacht en ingesproken, mag niet langer meewerken aan de show vanwege een aantijging van huiselijk geweld. De 42-jarige stemacteur zou zich daar in 2020 mogelijk schuldig aan hebben gemaakt tegenover iemand met wie hij destijds datete en samenwoonde. Het kanaal ‘Adult Swim’ heeft daarom besloten de banden met hem te breken.
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.