Bart Peeters stelt zijn concerten uit.
Volledig scherm
Bart Peeters stelt zijn concerten uit. © Joel Hoylaerts / Photonews

Ook Bart Peeters stelt concerten uit vanwege nieuwe coronamaatregelen

MuziekOok Bart Peeters (62) heeft beslist om zijn eerstvolgende concerten voorlopig uit te stellen. Hij verwijst naar de nieuwe coronamaatregelen, die de organisatie bemoeilijken. 

5 reacties

 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Dit soort evenementen hebben tot deze vierde golf bijgedragen of beseffen jullie dat niet ? Had verboden moeten blijven, dan konden we nu tenminste een normale kerst en nieuwjaar vieren !
 • Jean Schepens

  2 maanden geleden
  één van de weinige veelzijdige Vlaamse artiesten die naam waardig die we in Vlaanderen hebben ; we moeten deze man als een geslepen diamant koesteren ... NONKELJEAN
 • Jennifer Peeters

  2 maanden geleden
  Eindelijk iemand met gezond verstand. Dat kan je van Gert Verhulst die volgend weekend 51.000 mensen in het Sportpaleis wil toelaten niet zeggen.
 • nicole meerts

  2 maanden geleden
  Keigoed nieuws !! Ik vond het geen leuk voorruitzicht dat we verplicht moesten blijven zitten. Onmogelijk op een concert als dat van Bart Peeters. Het is de bedoeling dat je uit de bol kunt gaan. Ik zou me niet hebben geamuseerd al zittend met een mondmasker op. Ik wil kunnen meezingen , dansen en plezier maken. Een hele wijze man Bart Peeters. Een man naar mijn hart. Die denkt niet aan zijn centen maar aan de mensen en aan iedereen die hem omringt tijdens zijn concert. Respect !!
 • Jozef Vermeulen

  2 maanden geleden
  Uitgesteld vanwege de nieuwe coronamaatregelen, niet omdat er meer besmettingen zijn. Die denken aleen maar aan geld.
 1. Klaasje maakt haar opwachting in 'De Vuilste Jobs VIPS': “De outfits die ik vroeger moest dragen, waren toch helemaal anders dan deze”
  TV

  Klaasje maakt haar opwachting in 'De Vuilste Jobs VIPS': “De outfits die ik vroeger moest dragen, waren toch helemaal anders dan deze”

  Op dinsdag kreeg Klaasje Meijer (26) in ‘De Vuilste Jobs VIPS’ een spoedcursus leidingen ontstoppen van David aka ’De Rioolkrak’. Nietsvermoedend wordt ze voor dag en dauw opgehaald door David en zijn sidekick Siv. In Ekeren wacht haar vervolgens een kapotte afvoerleiding die ervoor zorgt dat de kelder van een appartementsgebouw volledig onder vuil badwater komt te staan.
 2. ‘The Voice of Holland’-coach Angela Groothuizen reageert op alle ophef: “De berichten en mails van mijn talenten stromen binnen”
  Showbizz

  ‘The Voice of Hol­land’-coach Angela Groothui­zen reageert op alle ophef: “De berichten en mails van mijn talenten stromen binnen”

  Er blijven maar reacties komen op het schandaal binnen ‘The Voice of Holland’. Verschillende grote namen waaronder Ali B (40) en Marco Borsato (55) worden beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. De Nederlandse zangeres Angela Groothuizen (62), die in het verleden als coach te zien was in de talentenjacht, reageerde ondertussen ook op de situatie. “Net heb ik de zorgvuldig gemaakte aflevering van ‘BOOS’ bekeken en ik zit hier woedend na te trillen”, klinkt het op Instagram.