Martien Meiland krijgt z'n Chateau niet verkocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Martien Meiland krijgt z'n Chateau niet verkocht. © SBS/ANP

Ook al is de prijs stevig gezakt: waarom de Meilandjes hun Chateau al meer dan een jaar niet verkocht krijgen

ShowbizzNiemand wil Chateau Meiland kopen. Het kasteel uit de gelijknamige realityreeks staat al meer dan een jaar in het uitstalraam en wordt stilaan een blok aan het been van de familie Meiland. Het gebeurt wel vaker dat een bekende televisiepersoonlijkheid zijn woning niet aan de straatstenen kwijtraakt. Hoe komt dat?

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Kan je geld besparen door in Spanje te overwinteren? “Een winkelkar is ongeveer 48 procent goedkoper dan in België”
  PREMIUM

  Kan je geld besparen door in Spanje te overwinte­ren? “Een winkelkar is ongeveer 48 procent goedkoper dan in België”

  Nu de herfst echt begonnen is, pakken heel wat Vlamingen hun koffers om (deels) te overwinteren in zonnigere oorden. De Spaanse Costa Blanca en Costa Calida zijn met voorsprong de favoriete bestemmingen. Niet alleen het klimaat is er ’s winters het beste van het Europese vasteland, ook het leven is er een smak goedkoper. Onze woonexpert Björn Cocquyt bracht enkele eigenaars een bezoekje en maakte met hen de rekening. Hoeveel geven ze uit aan eten, woonkosten en brandstof?