AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Ooit waren ze goed bevriend, nu gaan ze met elkaar op de vuist: zo kwam de vete tussen Will Smith en Chris Rock tot stand

Celebrities“Hou je fucking mond over mijn vrouw!” Will Smith zette eerder deze week de 94ste uitreiking van de Oscars in rep en roer. De 53-jarige acteur sloeg Oscar-presentator Chris Rock in zijn gezicht nadat deze een mop maakte over zijn echtgenote, Jada. Het is niet de eerste keer dat de 57-jarige komiek uithaalt naar het acteurskoppel. De vete tussen het drietal is al jaren aan de gang en dat terwijl ze vroeger goede vrienden waren. In het verleden verkondigde Rock zelfs dat hij nooit zou lachen met Will Smith. Maar wanneer is het fout gelopen? En wat was nu juist de aanleiding? 

 1. Helene Fischer van ‘Atemlos’, de schlagerkoningin die meer verdiende dan Céline Dion: “Ze zette punt achter relatie voor haar acrobaat”
  PREMIUM
  Muziek

  Helene Fischer van ‘Atemlos’, de schlagerko­nin­gin die meer verdiende dan Céline Dion: “Ze zette punt achter relatie voor haar acrobaat”

  De kans is reëel dat u nog nooit van Helene Fischer (38) gehoord heeft. Nochtans mag de Duitse schlagerkoningin, bekend van de oorwurm ‘Atemlos durch die Nacht’, zich een van de best verdienende vrouwelijke artiesten ter wereld noemen. In 2018 streek ze zelfs meer poen op dan supersterren als Britney Spears (41) en Céline Dion (54). Ook haar nieuwste tournee ‘Rausch’ spijst haar bankrekening verder aan, al start de concertreeks wel in mineur. Maak kennis met Duitslands populairste zangeres, wiens relatiebreuk alle covers van de weekbladen sierde en die nadien letterlijk in de armen viel van een nieuwe liefde. “Ik heb me een tijdje ontzettend leeg gevoeld.”
 2. “Ik ken een hoop intelligente Belgen, maar dit...”: cabaretier Theo Maassen reageert nadat hij peuter buitenzet tijdens “schunnige” show in Arenberg
  PREMIUM

  “Ik ken een hoop intelligen­te Belgen, maar dit...”: cabaretier Theo Maassen reageert nadat hij peuter buitenzet tijdens “schunnige” show in Arenberg

  Theo Maassen heeft vrijdagavond voor een opmerkelijke passage gezorgd in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Na een seksueel getinte grap zette de bekende Nederlandse cabaretier een kind van 3 uit de zaal. “Het gebeurde juist tijdens mijn meest schunnige grap. Het was héél bizar”, reageert Theo Maassen daags na het voorval.
  Antwerpen