Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © thinkstock

Onzekere tijden voor Qmusic, Joe en Nostalgie: welke zenders krijgen felbegeerde FM-frequentie?

RadioDag van de waarheid voor radiomakers met ambitie. Wie één van de drie landelijke FM-frequenties wil, moet vandaag zijn dossier indienen. Het kan het startschot zijn voor een mogelijk ingrijpende herschikking van het radiolandschap.

15 reacties

 • greet van dooren

  1 week geleden
  FM? Wie luistert er nog via FM?...ik luister al jaar en dag digitaal...zelfs in de auto via de app...zoveel betere kwaliteit
 • Johny Deketel

  1 week geleden
  Dus de beste radiofrequentie wordt nu tegen een woekerprijs verkocht zodat de luisteraars daarna continue bestookt kunnen worden met reclame? Want dat zal de enige manier zijn om dat geld weer terug te verdienen. En wij, luisteraars, worden dan hoorndol van al die reclamezever! Weer goed geregeld!
 • johan commère

  1 week geleden
  Minister Dalle zou beter eens goed controle gaan houden bij de VRT . Bij radio 2 bijvoorbeeld zijn ze verplicht om x aantal procent Nederlandstalige muziek te draaien per dag . Die worden zo goed als allemaal 's nachts gedraaid wanneer bijna niemand aan het luisteren is . Bij de enkele nummers die dan toch overdag worden gedraaid zijn het 7 van de tien nummers van Bart Peeters en al de rest komt daar niet aan bod !
 • Raoul Rouma

  2 weken geleden
  Nostalgie doet zeker zijn naam geen eer aan. Er word al evenveel gezeverd als op onze Radio2. En op alle zenders dezelfde mainstream.
 • Jan Van Dijck

  2 weken geleden
  Ik wil Joe blijven beluisteren
 1. Boekhouders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassende acts in Belgium’s Got Talent
  TV

  Boekhou­ders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassen­de acts in Belgium’s Got Talent

  Alleen maar spektakel in de vierde aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’. De jury moest deze keer doodsangsten doorstaan, maar gelukkig was er ook ruimte voor andere emoties. Zo werd An Lemmens van haar sokken geblazen en ook Davy Parmentier was onder de indruk: “Jij katapulteert me echt terug naar mijn kindertijd. Ik heb al heel veel mooie dingen gezien, maar zoiets als dit nog nooit!”