Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © thinkstock

Onzekere tijden voor Qmusic, Joe en Nostalgie: welke zenders krijgen felbegeerde FM-frequentie?

RadioDag van de waarheid voor radiomakers met ambitie. Wie één van de drie landelijke FM-frequenties wil, moet vandaag zijn dossier indienen. Het kan het startschot zijn voor een mogelijk ingrijpende herschikking van het radiolandschap.

15 reacties

 • greet van dooren

  1 maand geleden
  FM? Wie luistert er nog via FM?...ik luister al jaar en dag digitaal...zelfs in de auto via de app...zoveel betere kwaliteit
 • Johny Deketel

  1 maand geleden
  Dus de beste radiofrequentie wordt nu tegen een woekerprijs verkocht zodat de luisteraars daarna continue bestookt kunnen worden met reclame? Want dat zal de enige manier zijn om dat geld weer terug te verdienen. En wij, luisteraars, worden dan hoorndol van al die reclamezever! Weer goed geregeld!
 • johan commère

  1 maand geleden
  Minister Dalle zou beter eens goed controle gaan houden bij de VRT . Bij radio 2 bijvoorbeeld zijn ze verplicht om x aantal procent Nederlandstalige muziek te draaien per dag . Die worden zo goed als allemaal 's nachts gedraaid wanneer bijna niemand aan het luisteren is . Bij de enkele nummers die dan toch overdag worden gedraaid zijn het 7 van de tien nummers van Bart Peeters en al de rest komt daar niet aan bod !
 • Raoul Rouma

  1 maand geleden
  Nostalgie doet zeker zijn naam geen eer aan. Er word al evenveel gezeverd als op onze Radio2. En op alle zenders dezelfde mainstream.
 • Jan Van Dijck

  1 maand geleden
  Ik wil Joe blijven beluisteren
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.