Iris (Marianne Devriese) stierf in een autocrash
Volledig scherm
PREMIUM
Iris (Marianne Devriese) stierf in een autocrash © VTM

Onze soapspecialist blikt vooruit: dit mag de kijker in 2022 in ‘Familie’ verwachten

TVHeeft het aangekondigde vertrek van Gunther Levi’s personage Peter iets te maken met de dood van zijn geliefde Iris? Beginnen Raven en Louise effectief een relatie? En wat heeft nieuwkomer Koen voor zijn geheime halfbroer Lars in petto? Onze soapspecialist Hans Luyten blikt vooruit op wat de makers nog in petto hebben voor ‘Familie’.  Opgelet: spoilers.

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Eerste eigen single voor Nathalie Meskens: “Het Sportpaleis uitverkopen zou leuk zijn”
  Play
  Muziek
  1

  Eerste eigen single voor Nathalie Meskens: “Muziek­plan­nen moesten wijken voor 2 baby's"

  Dat Nathalie Meskens (40) een aardig potje kan zingen, wisten we al langer, onder andere door haar passages in ‘Tegen De Sterren Op’. Maar een eerste éigen single, kwam er nooit. Tot nu. Met ‘You Knocked Down My Walls’ brengt MSKNS een autobiografisch liefdesverhaal over de dag dat ze - totaal onverwacht - haar man ontmoette in een wijnbar. Maar waarom hebben we zo lang moeten wachten op die eerste single? En wat zijn haar muzikale ambities? Showbits vroeg het haar zelf.