Exclusief voor abonnees

Onze showbizzreporter sprak de voorbije jaren uren met Koen Wauters over zijn huwelijksgeluk: “Of alles wel nog oké was tussen hen?”

Koen Wauters en Stijn Van Hove op Hawaï
rv VTM Sigfrid Eggers Koen Wauters en Stijn Van Hove op Hawaï
“Valerie is de vrouw van mijn leven. Ik kan me geen leven inbeelden zonder haar.” De ogen van Koen Wauters glinsterden in de vroege zon op Hawaï. Wauters zou luttele weken later vijftig worden en nodigde me uit. We spraken over geld, roem en gezin. Drie keer een kamerbrede glimlach. Alles netjes afgevinkt. Tot op de laatste Clouseau-plaat plots een ander geluid weerklonk. Liedjes over barsten in een relatie. Liedjes over spijt en twijfel. Liedjes over Koen en Valerie, bleek gisteren helaas.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Word ook abonnee en kies hier je formule op maat

Mobiel

Mobiel

Onbeperkt toegang tot alle artikels op HLN.be en in de app. Stop wanneer je wil.

Digitaal

Digitaal

Elke dag de digitale versie van de krant en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Weekend + Digitaal

Weekend + Digitaal

Elke zaterdag de papieren weekendkrant in jouw bus en elke dag volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Compleet

Compleet

Elke dag de papieren krant in jouw bus en volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Eerste 4 weken GRATISNadien slechts €6,95 per 4 weken€ 0,00
Eerste maand GRATISNadien €12 per maand€ 0,00
Eerste maandNadien €16 per maand€ 10,00
Eerste maandNadien €21 per maand€ 15,00
Lees 4 weken gratisLees 1 maand gratisStart met lezenStart met lezen12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eli Bos

  Nog maar eens het bewijs dat Instagram allemaal schone schijn is. Al die mooie schijnheilige plaatjes van hun laatste vakantie samen. Fake dus.

 • Patrick Jonkers

  De gevolgen van een scheiding in een huwelijk (vooral met kinderen)......vervolgt je de rest van je leven. Dat zijn nu eenmaal de consequenties of het nu K.Wouters is of Jef om de hoek...

 • Herman Valaert

  Gewoon genoeg van elkaar ....en veranderen van spijs doet eten zeker ? ...Geen man of vrouw meer nemen...zo kunnen ze hoeren en boeren...en bedriegt niemand iemand. Zo ken ik nog mannen en vrouwen die bewust alleen blijven , om dan elke week van katoen te geven ..Man man , in welke wereld leven wij .

 • Joris Neyt

  mannen, t'is maar Koen Wouters een mens die ook kan falen en waar niet alles goud is wat hij aanraakt. Toch niet zoveel heisa aub

 • Nick Walbers

  Het wat of waarom scheiding is niet eens belangrijk. Ieder koppel heeft daar zijn redenen voor. Wat belangrijker is het het respect voor die vele jaren dat het wel goed ging en hoe je omgaat met elkaar na de scheiding