Marlène de Wouters
Volledig scherm
PREMIUM
Marlène de Wouters © SBS

Onze reporter over de beschuldigingen van Marlène de Wouters: “Machtsmisbruik is overal. Toch is het een term waar we zuinig mee moeten zijn”

“Een man met macht maakte avances”. Het verhaal van Marlène de Wouters maakt nog maar eens duidelijk: macht heeft anno 2022 een problematische bijklank, zeker in de liefde. Toenadering van pakweg een baas of professor ligt delicater dan vroeger, merkt onze reporter Nadine Van Der Linden. “Wie een hoge positie wil, zal een mate van eenzaamheid moeten aanvaarden.”

19 reacties

 • Ellie Dubois

  6 maanden geleden
  Nee is nee, toch?
 • Herman Thys

  6 maanden geleden
  Als je voor de 5de keer afgewezen wordt maar je begrijpt dat nog steeds niet omdat je de baas bent dan noemt men dat meestal machtsmisbruik.
 • Luc De Meyere

  6 maanden geleden
  Eindelijk eens een correcte analyse, twerd tijd. En nu door een zogenaamde correcte gazet. Twerd eindelijk tijd. Eindelijk wordt de door de natuur ingebouwde aantrekkingskracht tussen de verschillende sexen eens in een correct licht geplaatst.
 • Guido Verlinden

  6 maanden geleden
  Natuurlijk en zeker bij vtm,die hadden toen de macht.!!
 • Martine Leemans

  6 maanden geleden
  Ja tegenwoordig is alles ofwel racisme ofwel misbruik.
 1. Sam Gooris doet hilarische onthulling in ‘Beste kijkers’: “Ik heb Jean-Marie ooit gekust in mijn slaap”
  Play
  BV
  3

  Sam Gooris doet hilarische onthulling in ‘Beste kijkers’: “Ik heb Jean-Ma­rie ooit gekust in mijn slaap”

  “Ik heb ooit in mijn slaap mijn schoonvader (Jean-Marie Pfaff, red.) gekust”, vertelt Sam Gooris in ‘Beste kijkers’. Het verhaal dateert van enkele jaren terug: “We woonden toen nog bij mijn schoonouders thuis. En nadat ik een nacht de bloemen had buitengezet, wou ik ‘s morgens mijn dochtertje - dat in de kamer lag bij mijn schoonouders - nog een zoentje en een knuffel komen geven.” Hij vervolgde: “Maar toen ben ik in slaap gevallen bij hen in bed. Mijn schoonmoeder is opgestaan, maar ik lag nog bij Jean-Marie. Ik heb toen in mijn slaap mijn schoonvader vastgepakt en een kus gegeven.” Maar daar bleef het niet bij: “Het ergste was nog dat zij destijds sliepen onder een vliegennet. Dus toen Jean-Marie wakker werd en me wegduwde, geraakte ik niet eens uit het bed, want ik zat vast in dat net”, lacht Gooris. De dag erna dacht Sam dat hij het allemaal gedroomd had. Maar niets was minder waar.