Marlène de Wouters
Volledig scherm
PREMIUM
Marlène de Wouters © SBS

Onze reporter over de beschuldigingen van Marlène de Wouters: “Machtsmisbruik is overal. Toch is het een term waar we zuinig mee moeten zijn”

“Een man met macht maakte avances”. Het verhaal van Marlène de Wouters maakt nog maar eens duidelijk: macht heeft anno 2022 een problematische bijklank, zeker in de liefde. Toenadering van pakweg een baas of professor ligt delicater dan vroeger, merkt onze reporter Nadine Van Der Linden. “Wie een hoge positie wil, zal een mate van eenzaamheid moeten aanvaarden.”

19 reacties

 • Ellie Dubois

  4 maanden geleden
  Nee is nee, toch?
 • Herman Thys

  4 maanden geleden
  Als je voor de 5de keer afgewezen wordt maar je begrijpt dat nog steeds niet omdat je de baas bent dan noemt men dat meestal machtsmisbruik.
 • Luc De Meyere

  4 maanden geleden
  Eindelijk eens een correcte analyse, twerd tijd. En nu door een zogenaamde correcte gazet. Twerd eindelijk tijd. Eindelijk wordt de door de natuur ingebouwde aantrekkingskracht tussen de verschillende sexen eens in een correct licht geplaatst.
 • Guido Verlinden

  4 maanden geleden
  Natuurlijk en zeker bij vtm,die hadden toen de macht.!!
 • Martine Leemans

  4 maanden geleden
  Ja tegenwoordig is alles ofwel racisme ofwel misbruik.
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.