Intieme babbels met wereldsterren als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt of Sandra Bullock: het zit er voor onze Hollywood-journaliste Kristien voorlopig niet meer in.
Volledig scherm
PREMIUM
Intieme babbels met wereldsterren als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt of Sandra Bullock: het zit er voor onze Hollywood-journaliste Kristien voorlopig niet meer in. © Gijbels

Onze reporter in Hollywood getroffen door boycot bij Golden Globes: “Ik mag zes weken geen sterren meer interviewen"

ShowbizzHollywood gaat gebukt onder een boycot. Uit onvrede met de 'geringe diversiteit' in de jury van de Golden Globes krijgen heel wat filmjournalisten voorlopig geen acteur of actrice meer te spreken. Ook Kristien Gijbels (32), onze reporter ter plaatse, kan de komende zes weken geen interviews met sterren afnemen. "We moeten nu dringend op zoek naar dertien zwarte leden." Al blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan...

6 reacties

 • Ludwig Vanden Boer

  4 weken geleden
  Wie wind zaait zal storm oogsten en dat is nu gebeurd. Ipv onder vertegenwoordigd moesten alle minderheden overal oververtegenwoordigd zijn en nu is het hek van de dam. Maak eens films zonder die acteurs, er zijn er andere goede genoeg die nooit de kans kregen en ze zullen rap bijdraaien.
 • BART VAN NIEUWENHOVE

  4 weken geleden
  Welkom in de wereld van de woke-maatschappij!
 • Willy Helsen

  4 weken geleden
  De belangrijkste Grammy's werden gewonnen door vier vrouwen, die dat zeker ook verdienen. Maar stel dat die gewonnen waren door vier blanke mannen? Racisme is altijd fout. Maar dit is erover.
 • marc Deglin

  4 weken geleden
  dat die "diversiteit" dan eens goei films maken , wat ene brol komt er tegenwoordig uit : oftewel is het puur onrealistisch politiek correct oftewel is het een flauwe remake.
 • Sven D'Hooghe

  4 weken geleden
  Moeten we nu ook de NBA en Golden league boycotten omdat er amper blanken in de top mee draaien? Goed bedoeld maar schiet zijn doel voorbij.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's