Chayenne Van Aarle
Volledig scherm
PREMIUM
Chayenne Van Aarle © Joel Hoylaerts / Photonews

Onze nieuwe Miss België groeide op in kasteel tussen 200 alpaca’s: “Rijkeluiskindje? Ik at gewoon stamppot en reed met de tractor”

ShowbizzGrootgebracht in een kasteel, omringd door wel tweehonderd alpaca’s en zelfs een kangoeroe. Maar nooit voelde Chayenne Van Aarle (22) zich een prinses. “Papa kocht nog liever een hemd van de Wibra dan Armani en met Kerstmis aten wij gewoon patatten.” Onze nieuwe Miss België moet werken voor haar geld ondanks haar rijke afkomst, vertelt ze.

38 reacties

 • Louis Momme

  1 jaar geleden
  Hard gewerkt ? Schoolplicht tot 18 jaar en op je 19de een appartement kopen. Leg me dat eens uit.
 • Louis Momme

  1 jaar geleden
  Elke digitale stem kostte 1 euro. Dan weet je het wel zeker. Ik bracht voor mijn kleindochter 150 stemmen uit, dus 150 euro. Dus veel geld voor mij. Puur een geldkwestie. Bovendien moesten de kandidaten voortdurend producten promoten.
 • Georgette Dilen

  1 jaar geleden
  Was zeker en vast niet de mooiste. Ziet er oud uit!
 • Curd Wuestenberg

  1 jaar geleden
  Ken veel mooiere en intelligentere dames dan deze miss, maar die hebben de poen en het netwerk helaas niet om het kroontje te kopen.
 • Patrick Demuynck

  1 jaar geleden
  Er zijn rijke mensen, die voor hun rijkdom gewerkt hebben, en deze smossen niet met hun geld, er zijn er die rijk geboren zijn en de waarde van het geld niet kennen en er niet of nooit echt voor gewerkt hebben … zij smossen ermee