“Hij stuurde eerst zelf pikante beelden door, om met­een daarna te vragen dat ‘plezier’ terug te doen”, vertelt onze journalist in Dag Allemaal.
Volledig scherm
PREMIUM
“Hij stuurde eerst zelf pikante beelden door, om met­een daarna te vragen dat ‘plezier’ terug te doen”, vertelt onze journalist in Dag Allemaal. © Instagram

Onze journalist betrapte ‘Eveline’ vier jaar geleden al: “Hij zei me: ik heb een seksverslaving, maar ik kan daarvan genezen. Niet dus”

Showbizz‘Eveline’ is gevat. De mysterieuze vrouw die Sean Dhondt (36), Peter Van de Veire (48) en Stan Van Samang (41) naaktbeelden en seksfilmpjes ontfutselde, blijkt een 27-jarige man uit Gent. En hij is al heel lang bezig met z’n verwerpelijke praktijken. Onze journalist werd in 2016 benaderd en confronteerde hem met zijn daden. “Hij had per ongeluk berichten gestuurd met zijn eigen telefoonnummer, waardoor zijn échte naam plots opdook”, vertelt hij in Dag Allemaal.

11 reacties

 • Luc Gorrebeeck

  7 maanden geleden
  Ze hebben dat ( filmke ) toch zelf doorgestuurd ! Zeg nu toch eens de waarheid ! Erg dat kinderen dit hebben gezien !
 • Mariette Jaspers

  7 maanden geleden
  Die 3 B.V.'s hebben het zelf gezocht. Hen noem ik geen "slachtoffers", eerder verwaande egootjes en ze zullen wellicht aan hun proefstuk bezig geweest zijn. En aandacht dat ze krijgen, beklaagd dat ze worden door de media, justitie, er zijn zelfs politici die er zich mee moeiden... Hebben zij allemaal niets beters te doen in deze coronatijd? Er zijn zoveel mensen die echt hulp en aandacht nodig hebben!
 • Katelijne Sedeyn

  7 maanden geleden
  Ze moeten hun naaktbeelden maar niet tonen aan vreemden en dan het slachtoffer maar uithangen Komaan zeg
 • Robert Croux

  7 maanden geleden
  In veel bladen en TV verslagen wordt nu gemeld dat die gast al jaren bezig is. Velen wisten het dus. Toch heeft niemand dat gemeld en de politie extra opsporingswerk bezorgd. Waarvoor nen dikke merci!
 • Wim De Brauwer

  7 maanden geleden
  Allemaal dikke larie. Maar soit de echte waarheid mag niet geweten worden.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam