Exclusief voor abonnees

Onthutsende getuigenis van de Thaise nanny van Daisy en Huub: "Eigenlijk was ik Huubs seksslavin"

Daisy Van Cauwenbergh en haar man Huub Fijen wonen intussen in de VS.
PHOTONEWS Daisy Van Cauwenbergh en haar man Huub Fijen wonen intussen in de VS.
Ze waren wekenlang talk of the town, Daisy Van Cauwenbergh en haar man Huub Fijen. De ex-Miss België en de Nederlandse zakenman, die eerder al in opspraak kwamen na enkele frauduleuze faillissementen, moesten zich in december voor de arbeidsrechtbank van Brussel verantwoorden voor mensenhandel en moderne slavernij. De gewezen Thaise nanny van Daisy en Huub had namelijk klacht ingediend wegens wanbetaling en tal van ergere vergrijpen. Véél ergere vergrijpen, zoals u hieronder zal lezen.

Daisy en Huubs ex-kindermeisje bleef voor de rest in het verborgene, maar wij kregen haar toch te pakken voor een uitvoerig en bijwijlen hallucinant gesprek. Tin Tiew - zoals ze zich nu laat noemen, haar echte naam houdt ze liever geheim - woont en werkt vandaag in Duitsland. Haar echtgenoot, die ook voor Daisy en Huub werkte, keerde terug naar hun thuisland.

Het wordt ons meteen duidelijk: Tin heeft de feiten die zich tien jaar geleden afspeelden in de Wemmelse villa van Daisy en Huub nog steeds niet verwerkt. Tijdens ons gesprek barst ze meermaals in huilen uit. "Die twee hebben mijn huwelijk kapotgemaakt", snikt ze. "Door hun schuld verbleef ik illegaal in België, waar ik overgeleverd was aan hun willekeur."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan De Korte

  Daar verschiet toch niet van en zeker niet van Daisy en dat geld in feite voor alle miss België's. Kijk maar naar Véronique, Tanja, Goedele, Brigitta, enz.... geld, geld, geld. En van de BV's dat die dat wisten daar verschiet ik ook niet van. Alleen op TV komen voor goede doelen en zeggen wat wel en niet kan maar zelf er iets aan doen: vergeet het maar. Geld, geld, geld,

 • Geert Van de Moortele

  Een duivelskoppel zo te lezen.

 • Joery Goubert

  De bende van nijvel dat onderzoek hebben ze verlengt. Dit geval is verjaard. Schandalig. Bekijk hun gezicht en je ziet genoeg. Gangsters op grote schaal. Waar is Beke en meneer Calvo, en madam Rutten. Zouden deze personen niet gestraft worden voor wat ze met die Thaise dame hebben gedaan. Das nog erger dan wat Franken gedaan heeft. Je ziet maar wat geld kan doen. Het geeft je macht waar je in deze wereld alles kan meedoen. Hier moeten politieke leiders optreden.

 • Eddy Bryon

  Dien ollander heeft een echte boeventronie , en Daisy moet nu ocharme naar de Aldi .

 • Alfons Verbist

  Dat de klacht maar grondig wordt nagezien. Hopelijk krijgen ze dan de verdiende celstraf, waar ze aan ontsnapt zijn wegens ... verjaring.