Daisy Van Cauwenbergh en haar man Huub Fijen wonen intussen in de VS.
Volledig scherm
PREMIUM
Daisy Van Cauwenbergh en haar man Huub Fijen wonen intussen in de VS. © PHOTONEWS

Onthutsende getuigenis van de Thaise nanny van Daisy en Huub: "Eigenlijk was ik Huubs seksslavin"

showbizzZe waren wekenlang talk of the town, Daisy Van Cauwenbergh en haar man Huub Fijen. De ex-Miss België en de Nederlandse zakenman, die eerder al in opspraak kwamen na enkele frauduleuze faillissementen, moesten zich in december voor de arbeidsrechtbank van Brussel verantwoorden voor mensenhandel en moderne slavernij. De gewezen Thaise nanny van Daisy en Huub had namelijk klacht ingediend wegens wanbetaling en tal van ergere vergrijpen. Véél ergere vergrijpen, zoals u hieronder zal lezen.

13 reacties

 • Jan De Korte

  5 jaar geleden
  Daar verschiet toch niet van en zeker niet van Daisy en dat geld in feite voor alle miss België's. Kijk maar naar Véronique, Tanja, Goedele, Brigitta, enz.... geld, geld, geld. En van de BV's dat die dat wisten daar verschiet ik ook niet van. Alleen op TV komen voor goede doelen en zeggen wat wel en niet kan maar zelf er iets aan doen: vergeet het maar. Geld, geld, geld,
 • Geert Van de Moortele

  5 jaar geleden
  Een duivelskoppel zo te lezen.
 • Joery Goubert

  5 jaar geleden
  De bende van nijvel dat onderzoek hebben ze verlengt. Dit geval is verjaard. Schandalig. Bekijk hun gezicht en je ziet genoeg. Gangsters op grote schaal. Waar is Beke en meneer Calvo, en madam Rutten. Zouden deze personen niet gestraft worden voor wat ze met die Thaise dame hebben gedaan. Das nog erger dan wat Franken gedaan heeft. Je ziet maar wat geld kan doen. Het geeft je macht waar je in deze wereld alles kan meedoen. Hier moeten politieke leiders optreden.
 • Eddy Bryon

  5 jaar geleden
  Dien ollander heeft een echte boeventronie , en Daisy moet nu ocharme naar de Aldi .
 • Alfons Verbist

  5 jaar geleden
  Dat de klacht maar grondig wordt nagezien. Hopelijk krijgen ze dan de verdiende celstraf, waar ze aan ontsnapt zijn wegens ... verjaring.