'Temptation Island: Love or Leave' - de vrouwelijke koppelhelften, samen met presentatrice Monica Geuze.
Volledig scherm
'Temptation Island: Love or Leave' - de vrouwelijke koppelhelften, samen met presentatrice Monica Geuze. © ar

Ons Delphine stelt zich open, een (on)verwachte exit én een nieuw koppel: dit was aflevering drie van ‘Temptation Island: Love or Leave’

TVNu de eerste momenten in Spanje erop zitten, is het voor de koppels volop tijd om zich te laten onderdompelen in de ultieme relatietest. Aflevering drie is aangebroken, en die zag er zo uit!

0 reacties

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Eddy Demarez opnieuw aan het werk bij Sporza na ongepaste uitspraken
  Showbizz
  34

  Eddy Demarez opnieuw aan het werk bij Sporza na ongepaste uitspraken

  Hij stond enkele maanden op non-actief, maar intussen is Eddy Demarez (53) opnieuw aan de slag bij de Sporza-redactie, achter de schermen weliswaar. “Een traject in het teken van herstel”, klinkt het bij de VRT. Afgelopen zomer werd Demarez van de buis gehaald na enkele ongepaste uitspraken over de Belgische basketbalvrouwen. Of hij in de toekomst ook terugkeert als presentator, is nog niet duidelijk.
 2. Meghan ontkent pesterijen en BBC plooide voor het koningshuis: ook tweede deel van docu veroorzaakt ophef
  Royalty
  1

  Meghan ontkent pesterijen en BBC plooide voor het konings­huis: ook tweede deel van docu veroor­zaakt ophef

  Gisteren werd op de Britse zender BBC het tweede en laatste deel van ‘The Princes and the Press’ uitgezonden. Een ophefmakende documentaire over de koninklijke familie en hun onderlinge vetes, met als focus hoe die worden uitgevochten in de lokale pers. De royals noemden het programma “opgeklopt en ongegrond” en dreigden zelfs met een boycot. In de nieuwe aflevering zagen we de advocaat van Meghan Markle, maar verrassend genoeg géén informatie over de ruzie tussen prinsen William en Harry.