OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig

ShowbizzHoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans

2 reacties

 • Walter Stassen

  2 dagen geleden
  ik schaam me in de plaats van de mannen die aan zo'n onzin hun geld geven. Dat kind moet er totaal niks voor doen. er is zoveel gratis porno te vinden en dan ga je betalen voor dit?? Zielig.
 • Johan Bongers

  2 dagen geleden
  De ziekte van deze tijd, geld verdienen op kap van de zwakheden van anderen (in casu mannen).
 1. Emi over de ‘wissel’ van boer Kim: "Geen contact meer met Ginny”
  Play
  Showbizz
  1

  Emi over de ‘wissel’ van boer Kim: "Geen contact meer met Ginny”

  Tijdens het laatste keuzemoment in ‘Boer zkt Vrouw’ koos boer Kim definitief voor Ginny. Een keuze waar hij na de romantische date meteen spijt van bleek te hebben. Na een snelle position switch, zagen we hoe Kim op het einde van de aflevering in de armen van Emi vloog. Hoe gaat het intussen met Emi? Heeft ze lang getwijfeld na het telefoontje van Kim? En heeft ze nog contact met Ginny? Showbits-reporter Senne zocht haar op.
 2. Davina Michelle over haar Vlaamse ‘zusje’: “Ik snap heel goed wat Camille nu meemaakt”
  Play
  Showbizz
  1

  Davina Michelle over haar Vlaamse ‘zusje’: “Ik snap heel goed wat Camille nu meemaakt”

  Maandagavond staat Davina Michelle centraal in de laatste ‘Liefde voor Muziek’ van dit seizoen. Ze is een superster in Nederland, maar was lange tijd een nobele onbekende in Vlaanderen. Ook al scoorde ze een monsterhit met ‘Hoe het danst’, samen met Marco Borsato en Armin van Buuren. Dankzij ‘Liefde voor Muziek’ is Davina nu wel een bekend gezicht en leert ze ook Vlaamse artiesten beter kennen. Zoals haar ‘zusje’ Camille. Al krijgt ze die naam amper over haar lippen en heeft ze het steevast over ‘Camiel’ in haar interview met Jarne. Bekijk het in een nieuwe Showbits.