OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig

ShowbizzHoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans

5 reacties

 • Jeremy Bom

  1 week geleden
  Enerzijds de hele heisa rond ongewenste seksuele intimidatie en de gelijkheid van man en vrouw en anderzijds is er een hele industrie gefixeerd op het objectiveren van vrouwen (en in mindere mate mannen).. De waarden en normen zijn ver zoek in de Westerse maatschappij.
 • Emi Hergersberg

  1 week geleden
  Onozelheid loont zich blijkbaar meer dan werken ...
 • guy vermeulen

  2 weken geleden
  Niks aan te zien ze zou mij geld moeten geven om te willen kijken .
 • Walter Stassen

  2 weken geleden
  ik schaam me in de plaats van de mannen die aan zo'n onzin hun geld geven. Dat kind moet er totaal niks voor doen. er is zoveel gratis porno te vinden en dan ga je betalen voor dit?? Zielig.
 • Johan Bongers

  2 weken geleden
  De ziekte van deze tijd, geld verdienen op kap van de zwakheden van anderen (in casu mannen).
 1. Alleenstaande mama Bianca vindt toch huis in ‘Blind gekocht’: “Via de gewone markt was dit wellicht niet gelukt”
  Play
  TV
  18

  Alleen­staan­de mama Bianca vindt toch huis in ‘Blind gekocht’: “Via de gewone markt was dit wellicht niet gelukt”

  Het was “de moeilijkste zoektocht ooit”, maar alleenstaande mama Bianca (44) en haar zoon Jitse (18) hebben dan toch een huis gevonden via ‘Blind gekocht’. Daarvoor waren uiteindelijk een radio-oproep, Bianca’s állerlaatste spaarcenten en een klussend tv-team nodig. Ook drie weken na de opnames is Bianca nog altijd niet bekomen. “Ik ben zo ontzettend dankbaar.”
 2. Ruben Van Gucht in alle stilte getrouwd met hoogspringster Blanka Vlašić, de twee verwachten een zoontje
  Play
  Showbizz
  11

  Ruben Van Gucht in alle stilte getrouwd met hoogspring­ster Blanka Vlašić, de twee verwachten een zoontje

  Heuglijk nieuws ten huize Ruben Van Gucht (35). Het sportanker is in alle stilte getrouwd met hoogspringster Blanka Vlašić (38), de eeuwige rivale van Tia Hellebaut en meervoudig Olympisch medaillewinnares. De twee gaven elkaar afgelopen maandag het jawoord in Split, het stadje in Kroatië waar Blanka woont. Hun liefde werd meteen ook bezegeld want de twee verwachten samen een eerste kindje.