Caroline Maes (Mieke) en Cathérine Kools (Leen) in 'Familie'.
Volledig scherm
Caroline Maes (Mieke) en Cathérine Kools (Leen) in 'Familie'. © Familie

Ongezien tranendal in ‘Familie’ en niet alleen omdat een compleet gezin zijn koffers pakt

showbizzEr vloeiden vanavond ongewoon veel tranen in ‘Familie’ en die hadden niet alleen te maken met de exit van het volledige gezin van Leen. Wat was dat allemaal!

16 reacties

 • Danny Maes

  5 jaar geleden
  Negatieve reacties zijn ook een aanwijzing dat ze er toch naar kijken. Anders kom je niet op deze topic terecht.
 • Jos Swaenen

  5 jaar geleden
  Diegene die het niet leuk vinden kunnen altijd nog naar de vele herhalingen kijken van de kampioentjes.
 • Pieter Verhulst

  5 jaar geleden
  Briljant schrijversteam tegenwoordig ... NOT. Ik heb onze pa laten vermoorden maar bedoelde het niet zo. Mijn ex heeft me verkeerd begrepen, kunnen we het vergeten. Nou nou, niet moeilijk dat betaalzenders het zo goed doen tegenwoordig.
 • Francois Jonckheere

  5 jaar geleden
  Hoe kan men nu weten dat "Familie" zever is als men niet kijkt zoals sommige hier aangeven ? Ik kijk bv. nooit naar 'Thuis" maar heb er dan ook nog nooit één woord kommentaar aan besteedt.
 • Freddy Van Laere

  5 jaar geleden
  Sommigen hier vinden de Familie soap de grootste zever maar kunnen het toch niet laten om het artikel te lezen en hun reactie te geven over iets waar ze niets van weten want ze kijken er niet naar, of toch stiekem ?
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Van een single mama tot twee tegenpolen: deze kandidaten maken hun opwachting in het nieuwe seizoen van ‘Blind gekocht’
  TV

  Van een single mama tot twee tegenpolen: deze kandidaten maken hun opwachting in het nieuwe seizoen van ‘Blind gekocht’

  Het nieuwe seizoen van ‘Blind gekocht’ is in aantocht en daar hoort uiteraard een nieuwe lading kandidaten bij. In het vijfde seizoen van de reeks vertrouwen zeven gezinnen op de expertise van Kelly, Kinga en Bart. Van een alleenstaande mama tot een tuinaannemer die geen zin meer heeft in verkeersellende: deze kandidaten gaan vanaf 6 april op zoek naar hun droomhuis.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.