Alec Baldwin
Volledig scherm
Alec Baldwin © AP

Onderzoek schietincident op filmset ‘Rust’ focust op twee werknemers

FilmHet onderzoek naar het schietincident op de set van de film Rust focust vooral op twee medewerkers, de filmwapensmid en de assistent-regisseur van de film. Die twee zouden het wapen waarmee het dodelijke schot werd gelost, het laatst in handen hebben gehad, zo staat in een politierapport dat Amerikaanse media in handen kregen.

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Stany Crets woedend na uitspraken Jan Jambon: "Afgelopen week miljoenen euro’s in onze producties geïnvesteerd”
  Play
  Showbizz
  276

  Stany Crets woedend na uitspraken Jan Jambon: "Afgelopen week miljoenen euro’s in onze producties geïnves­teerd”

  Nu Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) een verbod op indoor recreatie-activiteiten wil, lijkt de entertainmentsector opnieuw de dupe. Voor regisseur Stany Crets is de maat vol. Hij eist het ontslag van de minister-president. “Wij hebben afgelopen week honderdduizenden tot miljoenen euro’s in onze producties gestoken. Het is duidelijk dat Jambon totaal geen voeling heeft met het veld.”
 3. Kerstfilms en langverwachte reeksen: dit zie je in december op Netflix, Disney+ en Streamz
  TV

  Kerstfilms en langver­wach­te reeksen: dit zie je in december op Netflix, Disney+ en Streamz

  Oh the weather outside is frightful, dus tijd om weer gezellig binnen te kruipen terwijl het buiten sneeuwt. Op het bingewatch-menu deze maand - het mag niet meer verrassen - een uitgebreid assortiment aan kerstfilms op elke streamingzender. Maar geen nood, als je de glühwein en gezangen van Mariah Carey al op voorhand beu bent: er is meer dan genoeg kijkmateriaal voor de Grinch in elk van ons. Dit zie je deze maand op Netflix, Disney+ en Streamz.