Onderging David Beckham stiekem een haartransplantatie?

David enkele weken geleden en nu.
Isopix / AFP David enkele weken geleden en nu.
Drie weken geleden werd David Beckham (43) nog met een steeds dunner wordende haardos gespot aan een zwembad in Miami, maar op een persconferentie in Hong Kong verscheen de voetballer plots met een volle coupe. Onderging hij stiekem een haartransplantatie?

Ten tijde van Davids topjaren als profvoetballer werden niet enkel zijn voetbalkunsten druk besproken, vooral zijn gewaagde haarsnitten werd druk becommentarieerd én gekopieerd. Spierwitte haren, een ingevlochten coupe, een man bun... David zat bijna elke week op de kappersstoel om zich een nieuw kapsel te laten aanmeten. Maar toen kreeg David last van zijn grootste nachtmerrie: haaruitval. De laatste weken probeerde David zijn steeds dunnere wordende coupe minder te doen opvallen door zijn haar super kort te laten knippen, maar het lijkt erop dat hij nu voor een andere oplossing gekozen heeft: een haartransplantatie.

Ook een nieuw kleurtje

Tijdens een persconferentie voor het verzekeringsbedrijf AIA in Hong Kong verscheen David plots met een dikkere haardos én een nieuw kleurtje. De papa van vier koos voor een warme donkerbruine kleur. Dokter en haartransplantatiespecialis Asim Shahmalak vertelt aan The Sun dat hij er zeker van is dat David onder het mes is gegaan om een vollere haardos te verkrijgen. "Ik kan duidelijk zien dat hij een haartransplantatie ondergaan heeft", vertelt hij. "Als je foto's van David doorheen de jaren ziet, merk je op dat hij al een hele tijd last heeft van kaalheid, zeker rond zijn kruin, maar als je nu naar zijn haarlijn kijkt, zie je dat die plots veel voller is dan voordien."

AFP
AFP8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Laetitia Dubois

  Dat is duidelijk zo een spuitbusje met keratinevezels en geen haartransplant

 • MarliesSchoefs

  Ja en is zijn hoofd

 • Jef Peeters

  Dit is niet het resultaat van een transplantatie denk ik. Dit lijkt eerder op het gebruik van een spuitbusje met keratinevezels. Die microvezels hechten zich dan aan de aanwezige haren en minihaartjes waardoor het lijkt alsof je een volle/dichte kop haar hebt. Het gekozen kleurtje lijkt trouwens een beetje 'off' :-)

 • Erwin Werwaarts

  Mooi hoofdhaar is fijn voor jonge mensen , maar een kaal hoofd is voor echte mannen op leeftijd die boven hun ijdelheid staan . Daarenboven is wat echt telt niet hetgeen er boven de schedel is , maar wel wat eronder zit . Haha .

 • Ronald Daens

  Zou straf zijn dat hij na een transplantatie al op drie weken tijd een volle haardos heeft. Normaal gezien neemt het herstel na een haartransplantatie al drie weken in proces dan vallen de haartjes uit en dan beginnen ze terug te groeien na een dik half jaar begin je het pas echt te zien. Volgens mij gewoon van die special poeder gebruikt.