Christina Applegate.
Volledig scherm
Christina Applegate. © EPA/DAVID SWANSON

“Onderdeel van mijn nieuwe normaal”: Christina Applegate heeft wandelstok nodig door MS

Celebrities‘Married With Children’-actrice Christina Applegate (50) maakte in 2021 bekend dat ze lijdt aan de ziekte multiple sclerose (MS). Op Twitter deelt ze nu een nieuwe update en laat ze weten dagelijks door het leven te gaan met een wandelstok in de hand.

1 reactie

 • Brigitte Buntinx

  3 maanden geleden
  Zo een mooie actrice! Dit leert me, om als 53-jarige dankbaar te zijn voor mijn goede gezondheid. Ik wens haar veel liefs en sterkte toe.
 1. Moest Jack écht sterven in ‘Titanic’? Dina Tersago en Andy Peelman zoeken het uit in ‘Ze zeggen dat’: “Zo had het gekund!”
  Play
  TV

  Moest Jack écht sterven in ‘Titanic’? Dina Tersago en Andy Peelman zoeken het uit in ‘Ze zeggen dat’: “Zo had het gekund!”

  Een nieuw seizoen van ‘Ze zeggen dat’ is in aantocht. Aangezien de film ‘Titanic’ 25 jaar geleden uitkwam, vinden Andy Peelman (39) en Dina Tersago (44) het hoog tijd om voor eens en altijd uit zoeken of Jack en Rose niet allebei op de houten deur hadden gepast. Van “zo raken we allebei onderkoeld” tot “zo had het gekund”. Slaagt het duo in hun opzet?
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.