Exclusief voor abonnees

Ondanks windhoos, diefstal en sabotage werd ‘Fata Morgana’ monstersucces: “Maar succes in het buitenland bleef uit”

'Fata Morgana' werd gepresenteerd door Sergio en Geena Lisa. Dag Allemaal blikt terug op het succes van het tv-programma.
BELGAIMAGE 'Fata Morgana' werd gepresenteerd door Sergio en Geena Lisa. Dag Allemaal blikt terug op het succes van het tv-programma.
Deze zomer bieden tv-zenders u corona-gedwongen een massa herhalingen aan. Wij blikken terug op de tijd dat de zomer nog spraakmakende programma’s voortbracht. Indrukwekkende tv-shows die nu nog in het collectieve geheugen zitten. Met deze week, deel één: ‘Fata Morgana’.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Thierry Piette

    Ik was 1 van de sleutelfiguren toen dit circus in Keerbergen aankwam. Het was een geweldige week. Enorm vermoeiend, maar ik zou het onmiddellijk over doen. De reacties die je tijdens die week en zeker achteraf kreeg van de mensen, was heel hartverwarmend. Ook de crew van FM, geweldige mensen.PS: Keerbergen heeft 4 sterren gehaald. Ik heb mijn opdracht niet volbracht.