Ondanks kritiek: rapper Boef duikt op in ons land

Snapchat
Rapper Boef was de afgelopen dagen niet uit het nieuws weg te slaan. Zijn uitspraken over vrouwen schoten bij zowat iedereen in het verkeerde keelgat. Boef lijkt evenwel niet van plan te zijn zich nu op de achtergrond te houden: eerder vandaag dook hij op in Genk.

Sofiane Boussaadia, zoals Boef echt heet, deelde zijn bezoek aan Limburg op Snapchat. Hij kwam op visite bij de Genkse rapper en producer Chahid Farih, maar poseerde ook met fans.

"Je ziet het, ik ben in Genk beland. Ik ben nog steeds met die strijders", zei Boef in het filmpje. Op de achtergrond moedigen een aantal jongeren de rapper aan. Boef deelde ook een filmpje waarin hij een kind laat plaatsnemen achter het stuur van een stilstaande Range Rover: "Hij wou een foto in de Range, dan gooien we hem effe in de Range", aldus Boef op Snapchat.

De rapper ging verder ook op restaurant in Genk met Chahid Farih, met wie hij daarna naar de Ardennen trok. Ze gaan er samen aan muziek werken.

De rapper deelde zijn bezoek op Snapchat.
Snapchat De rapper deelde zijn bezoek op Snapchat.76 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kelly Verlinden

  In Genk hoort hij thuis, half Genk is zijn achterban wat naar zijn muziek luistert en de Burgemeester zie je niet op visite in de Kerk maar wel in een Moskee. Enkel de Italiaanse kant en een Pools gedeelte houdt nog stand. De rest is Genk schone schijn op afstand tot je dichter gaat zien.

 • Sara Verstraeten

  Groot gelijk Alex hij heeft een fout gemaakt maar zo overdrijven en ineens met politieke zever afkomen die gast is geboren en getogen Hollander en of die Algerijn is of Hollander heeft hier niks met te maken wat een hypocriet gedoe en wie naar hem wilt luisteren das zijn eigen keus hebben jullie echt niks beters te doen dan allemaal op een rapper te focussen iedereen zegt wel iets verkeerd kan hier 10000 zangers opnoemen waar fans voor kiezen eigen keus

 • Mike wins

  Het is je gegunt ! laat ze maar haten, stiekem zijn ze jaloers dat je miljonair bent en een Algerijn. Kan niet wachten op je volgende hit :)

 • Hugo Van de Maele

  De arrogantie die hij tentoon spreidt in zijn filmpjes in Genk en de Ardennen zijn verwerpelijk. Hij denkt echt dat hij boven iedereen staat en zich alles kan permitteren. Dat men dit ook nog op tv laat zien kan alleen in Belgie Het enige land waar zo'n gasten vrij podium krijgen na verwerpelijke uitspraken

 • Jef Vangheluwe

  Oke...@Alex Kerckvoorde, U ziet als "jaloersheid" ?? maar is het normaal dat men met 'twee maten en gewichten' werkt... Een Vlaming of gelijk eender wie met Europese roots zou nooit meer de aandacht krijgen dan dat die 'boef' krijgt na dergelijke uitspraak(of gezang ?!?)... waarom toch ???