Jan Verheyen met echtgenote Lien en dochter Anna op de première van 'Bittersweet Sixteen
Volledig scherm
Jan Verheyen met echtgenote Lien en dochter Anna op de première van 'Bittersweet Sixteen © BELGA

Onbegrip en frustratie bij Jan Verheyen over sluiting bioscopen: “Dit is fataal voor de Vlaamse filmindustrie”

FilmDe sluiting van de bioscopen is een zware domper voor Jan Verheyen (58). Dinsdagavond ging ‘Bittersweet Sixteen’ namelijk in première, de film die hij samen met z’n dochter Anna (16) maakte. “Mijn dochter zit hier nu te wenen, het is ineens van de hemel naar de hel gegaan.” Ook Kinepolis en Studio 100, van wie momenteel een derde Nachtwacht-film in de zalen loopt, reageren verbolgen. 

93 reacties

 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  Jan als je miljoenen verdiend met je Films , als je Miljoenen aan subsidies krijgt , als je een gunstig belasting tarief krijgt ...dan moet je niet zeuren want Je Krijgt al vele jaren !! Ik werk ook kei hard en krijg nooit iets van de Overheid , moet de volle pot belastingen betalen op mijn inkomen en kan ook niet boven mijn stand leven ... Morgen kan ik zo afgedankt worden en dan krijg ik ook niks !!
 • Henri Demeer

  1 jaar geleden
  bioscoop = risico gehoorschade
 • Helga Heylen

  1 jaar geleden
  Dit snap ik ook niet, bussen zitten prop vol en dat mag dan wel omdat iedereen een mondmasker moet dragen. Maar cinéma en cultuurhuizen waar ventilatie is en voldoende ruimte mag dan niet. Dit is er toch over.
 • luc caels

  1 jaar geleden
  Johnny chanet, als je er niets van Kent, zwijg je beter.
 • John Stahl

  1 jaar geleden
  Neen Jan Verheyen, het zijn niet de ongevaccineerden die het virus verspreiden, maar de volledig gevaccineerden met Covid-pass. Die denken dat ze nu veilig zijn en alles mogen. Als je nog ziek kan worden na vaccinatie, dan weet je het wel zeker.
 1. Remake van ‘Clan’ maakt kans op vijf BAFTA‘s, ook ‘The Crown’ is één van de grote favorieten
  TV

  Remake van ‘Clan’ maakt kans op vijf BAFTA‘s, ook ‘The Crown’ is één van de grote favorieten

  De nominaties voor de BAFTA’s, de belangrijkste Britse televisieprijzen voor series en acteurs, zijn binnen. ‘Bad Sisters’, de internationale remake van de VTM-reeks ‘Clan’, is alvast genomineerd in verschillende categorieën. En ook de veelbesproken Netflixserie ‘The Crown’ maakt kans op meerdere prijzen. Beide reeksen wisten in totaal vijf nominaties in de wacht te slepen.
 2. Showbits spreekt exclusief met wereldster Jennifer Aniston (‘Friends’): “Er zal altijd een beetje Rachel in me zitten”
  Play
  Showbits
  2

  Showbits spreekt exclusief met wereldster Jennifer Aniston (‘Friends’): “Er zal altijd een beetje Rachel in me zitten”

  Ze houdt van België, meer specifiek van onze architectuur. Dat vertelt Jennifer Aniston (Rachel uit ‘Friends’) in een exclusief gesprek met Showbits samen met haar co-ster Adam Sandler (‘50 First Dates’). Aanleiding is haar nieuwe film ‘Murder Mystery 2’, vanaf 31 maart te bekijken op Netflix. Vier jaar na het oplossen van hun eerste moordmysterie is het duo terug en zijn ze hun eigen privé-detectivebureau gestart. Het nieuwe avontuur brengt hen in Parijs. De twee zijn terug in Parijs voor de promotie van de film. Jarne kan hen exclusief voor ons land spreken via een videoverbinding. Al hebben ze het heel lastig met het uitspreken van z’n naam. Bekijk het hele gesprek in deze Showbits.
 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.