Omstreden vriend van Noorse prinses: “We hebben drie tot vier keer seks per dag”

Durek Verrett en Martha Louise
Twitter Durek Verrett en Martha Louise
De Noorse prinses Märtha Louise (48) en haar vriend - de sjamaan Durek Verrett (44) - hebben opnieuw voor heel wat opschudding gezorgd in eigen land. Verrett zei in zijn eigen podcast dat hij tot wel drie of vier keer seks per dag heeft met de dochter van de Noorse koning Harald V en koningin Sonja. 

‘Ancient wisdom today’ noemt Verrett zijn podcast en tijdens een gesprek met lifestylegoeroe Dave Asprey zegt Verrett uit het niets: “Laten we het over seks hebben”. Om vervolgens te verklaren dat hij al jaren traint om zijn eigen orgasme uit te stellen. “Zodat hij zijn partner op de best mogelijke manier kan bevredigen. Soms hebben we drie tot vier keer seks per dag”, gaat Verrett verder over zijn relatie met de prinses. “Zij vraagt dan altijd: ga je klaarkomen? Ik zeg dan neen, ik ga je zo veel orgasmes geven als je wil. Als je wil, kan ik nog een paar uur volhouden. Voor mij maakt het niets uit.”

Het is niet de eerste keer dat het koppel in opspraak komt. De bom barstte toen bekend raakte dat prinses Märtha Louise een relatie was begonnen met Verret, een Amerikaans spirituele leider die onder meer Gwyneth Paltrow en Gerard Butler tot zijn fans mag rekenen. “Ik heb mijn zielsverwant gevonden”, zo vertelde Märtha Louise destijds zelf. De aankondiging veroorzaakte zo veel controverse dat haar vader besloot dat ze haar koninklijke titel niet langer mocht gebruiken. Dat de twee later op spirituele tour gingen door Noorwegen onder de slogan ‘De prinses en de sjamaan’ hielp ook al niet.

Eerder deze maand beweerde de sjamaan ook al dat hij vrouwen die veel sekspartners hadden gehad, kon “reinigen”. “Als vrouwen met veel mensen naar bed gaan, gebeurt er iets met hun vagina. Dat moet worden opgeruimd. Ik bied daar oefeningen voor aan.” Uitspraken die ook niet zo goed ontvangen werden…

De Noorse kroonprins Haakon en zijn zus Martha Louise.
anp De Noorse kroonprins Haakon en zijn zus Martha Louise.13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marc Deglin

  maar hij zegt er niet bij : dat één ronde na 2 minuten voorbij is.

 • Frank Vermeesch

  4 keer per dag???? en voor hoelang???? een dag zonder echt te slapen is hoogstens 17 uur en het voorspel afgetrokken ??? jongens die penis en vagina moeten het wel heel erg te verduren hebben, misschien een speciaal zalfje is wel nodig, één keer per dag is wel al heel veel hoor.........

 • Axel Italis

  Wel lastig, altijd terug een douche en aan en uitkleden!

 • Tamzin Andersen

  Bestaan er ook opruimingsoefeningen voor de penis van mannen die al veel sekspartners hebben gehad ? Of is dat enkel voor “bezoedelde” vrouwen ? Hahaha, kan het nóg zotter ?!

 • Erwin Werwaarts

  Wie zulks zegt via media over seksueel gedrag , ongeacht of het waar is of niet , doet dat met het oogmerk om te domineren . "Sjamaan" , spirituele leider , vrouwen die "moeten gereinigd" worden , passen eveneens in dat beeld . Het zijn een tactieken die polygamisten en valse goeroe's gebruiken om zoveel mogelijk seks te kunnen hebben .