Omdat filmsucces de laatste tijd wat uitblijft? Will Smith wordt tv-presentator

EPA
Hij presenteert nieuwe documentairereeks op National Geographic.

Acteur Will Smith, de laatste tijd net iets minder scorend als acteur, begint een carrière als tv-presentator. Hij werd door regisseur Darren Aronofsky (de ex van topactrice Jennifer Lawrence) aangezocht om diens documentaire 'One Strange Rock' te presenteren. Die serie zal binnenkort te zien zijn op National Geographic. Will zegt in de wolken te zijn met de kans. Toch zal hij nog blijven acteren. De ster is volop bezig met de voorbereidingen op een nieuwe 'Bad Boys'-film. Mogelijk met Adil El Arbi en Bilall Fallah als regisseurs.




2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Nadi Dima

    Top acteur spijzig dat hij weinig word gecast

  • Hendrik Weckseler

    Toch spijtig dat een acteur als Will smith geen rollen meer krijgt hij kan zowel in drama comedy actie als avontuur zijn streng meer dan trekken als acteur ook al zoveel b rol acteurs gezien in the expendables maar smith nog niet terwijl die zeer goed zou staan in zo een film en dat gezien zijn carrière ook wel verdiend