Om te smelten: brandweerman vraagt zijn vriendin ten huwelijk tijdens De Warmste Week

De Warmste Week werd zonet nog wat warmer voor Eline. Haar vriend Yoni vroeg haar ten huwelijk op het podium van De Warmste Week. Het koppel leerde elkaar vijf jaar geleden kennen door Fire For Life, een actie die de brandweer organiseerde voor De Warmste Week. De presentatoren van Studio Brussel stonden erbij en keken ernaar. “Daar gaan we op dansen.”

Voor De Warmste Week draait Studio Brussel de hele week platen voor het goede doel vanuit Kortrijk. Naar jaarlijkse gewoonte maakten ook de brandweerlui van Fire For Life hun passage. Met meer dan 2.000 brandweermannen betraden ze het Nelson Mandelaplein in Kortrijk. Brandweerman Yoni had een heel speciale vraag voor zijn vriendin Eline. “5 jaar geleden leerden we elkaar kennen tijdens Fire For Life, dus vandaag vind ik het tijd om deze stap te zetten,” zei Yoni, die vervolgens op zijn knieën ging voor Eline. Zij zei volmondig ‘ja’.

VRT2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dirk Van den bosch

    Tarik, zelf ben ik 28 jaar vrijwilliger geweest bij de brandweer. Wanneer zij een evenement doen zoals fire for live is dat niet om in de belangstelling te staan maar puur uit idealisme. Inderdaad idealisme want dat heb je nodig om een goeie pompier te zijn! Dus als je je geroepen voelt enjoy de club vooraleer domme commentaar te geven

  • Tarik Akan

    Dwaas gedoe. Alles om even 'wereldberoemd' te zijn.