Om op te eten: Isabelle A defileert in chocoladejurk

© Valentino Chocolatier
Hopelijk is het morgen niet te warm op het openingsgala van Salon du Chocolat in Brussel, het grootste chocolade-evenement ter wereld. Isabelle A (44) zal er defileren in een kleurrijke jurk die afgewerkt werd met chocolaatjes. De zangeres, die vorig jaar het album 'Sjokola' uitbracht, doet dat bovendien op de tonen van haar eigen muziek.

De jurk is een ontwerp van de Waalse Sixtine Anne de Molina. Chocolatierketen Valentino zorgde dan weer voor een duizendtal fondantpralines, die samen chocoladebloemen vormen. "België staat bekend om zijn chocolade, maar ook om z'n haute couture. Het is een eer om deze Belgische symbolen te mogen combineren tot een draagbare lekkernij", aldus de ontwerpster.

© Valentino Chocolatier1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • sylvain roobaert

    Was en blijft prachtige vrouw