Olivia Trappeniers en haar familie waren goede vrienden met Olivia Newton-John (Grease). Onze Olivia deelde beelden van hen samen op haar Instagram.
Volledig scherm
PREMIUM
Olivia Trappeniers en haar familie waren goede vrienden met Olivia Newton-John (Grease). Onze Olivia deelde beelden van hen samen op haar Instagram. © Instagram

Olivia Trappeniers was erg close met wereldster Olivia Newton-John: “Ik zal haar cadeautje op mijn verjaardag missen”

CelebritiesWereldwijd zijn miljoenen fans in rouw door het overlijden van Olivia Newton-John. Ook Olivia Trappeniers (24), deze zomer vaste gast in ‘Tien om te Zien’ en ‘’Zomerhit’, is erg aangedaan. Twintig jaar geleden bleek haar eerste ontmoeting met de wereldster, de start van een unieke, warme vriendschap. “Zonder haar steun stond ik niet waar ik nu sta.”

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Komt Shay Mitchell met TikTok-video uit de kast als biseksueel?
  Celebrities

  Komt Shay Mitchell met Tik­Tok-vi­deo uit de kast als biseksueel?

  Shay Mitchell (35) is mogelijk uit de kast gekomen als biseksueel. De ‘Pretty Little Liars’-actrice deed dat aan de hand van een TikTok-trend. In een video vertelt een meisje dat vrouwen die op vrouwen vallen een groene, velvet zetel hebben. En laat zo'n bank nu net in het huis van Mitchell staan, laat ze zien. Onder de post zijn mensen heel blij met het nieuws. “Kom je uit de kast? Zoveel liefde voor jou!”
 1. ‘Grey’s Anatomy’-actrice Kate Walsh verklapt trouwplannen: “Mijn verloofde komt net de kamer binnen”
  Play
  Celebrities

  ‘Grey’s Anatomy’-actrice Kate Walsh verklapt trouwplan­nen: “Mijn verloofde komt net de kamer binnen”

  Actrice Kate Walsh (54) verklapte dat ze verloofd is met haar partner Andrew Nixon. De actrice deed een Instagramlive met Amy Brenneman (58). Wanneer Andrew de kamer binnenkwam, sprak zij hem aan als ‘haar verloofde’. De ‘Grey’s Anatomy’-ster houdt normaal gezien haar liefdesleven erg privé. De twee zouden elkaar hebben leren kennen op een cruise, voor de start van de pandemie. “Ik heb net onze verloving bekendgemaakt”, lichtte ze hem in.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.