Olga Leyers ruilt unief in voor tv-wereld: “Ik heb een streep getrokken onder mijn studies”

Olga Leyers
Kristof Ghyselinck Olga Leyers
Olga Leyers (21) is net als haar vader, Jan, niet meer weg te denken uit het Vlaamse tv-landschap. Gezien ze van haar tv-programma’s een vaste carrière kan maken, weet ze niet meer zeker of ze nog terug zal keren naar de universiteit.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Na het succesprogramma ‘De Wereld Rond Met 80-jarigen’ is er iets veranderd, zo zegt ze zelf in Het Belang Van Limburg. “Toen ik na die wereldreis weer thuis kwam, heb ik een sabbatjaar genomen. Anderhalf jaar nu al, om precies te zijn. Ik ben nog ingeschreven aan de universiteit, dus moet ik beslissen of ik in oktober terugga of niet. In mijn hoofd heb ik er eigenlijk al een streep onder getrokken, maar tegelijk kan ik er geen afscheid van nemen.” 

Een zware beslissing, maar tegelijk ook een logische overweging als je naar de drukke agenda van Leyers kijkt. Binnenkort is ze opnieuw te zien op VTM. Deze keer in het opdrachtenprogramma ‘Beat VTM’, waarin verschillende bekende Vlamingen gekke, moeilijke of spannende uitdagingen aangaan tegen onbekende Vlamingen. 
38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ann Verschueren

  Als ge uzelf zoals in de familie Leyers goed in de markt kunt leggen is er in de showbizz veel meer te verdienen dan met een diploma rechten dat na 20 jaar niks meer waard is. Later kan ze als BV nog op een politieke lijst gaan staan of een kledingzaak openen of een eigen merk van iets op de markt brengen.

 • Paul Philippaerts

  Een diploma halen waar je 15 jaar niks mee gaat doen heeft ook niet zoveel nut. Dat papiertje verliest dan zijn inhoud. Maar inderdaad het is niks nieuws, het papiertje is soms belangrijker dan wat dan ook.

 • DONALD BORREMANS

  't is haar gegund maar 'k zou toch ook voor een diploma gaan, kwestie van iets achter de hand te hebben, 't kan vlug gedaan zijn ...

 • Mark De vos

  Tegenwoordig is dat papiertje belangrijker dan ervaring voor een aantal bedrijven. Zelf meegemaakt. 7 open posities voor bachelor of +15j ervaring. Ik werkte al meer dan 20j op dat bedrijf en ook andere solicitanten met 15-20j ervaring werden bedankt. Ten spijt van de persoon die de aanwervingen deed alleen jonge onervaren kerels met bachelor aangenomen. Beleid blijkbaar.

 • Els Schelfhout

  De televisiewereld gaat niet blijven duren. Binnen 20 jaar kijkt niemand nog naar tv programma's.