Olga Leyers opnieuw vrijgezel?

Olga Leyers
rv Olga Leyers
Is Olga Leyers (21) opnieuw vrijgezel? Je zou het kunnen denken naar aanleiding van het gesprek dat ze had met Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Daarin spreekt de Leyers-telg telkens in de verleden tijd als ze het over haar vriend Simon Nuytten (26) heeft. “Mijn toenmalige lief”, klinkt het onder meer.

“Tijdens De slimste mens leerde ik mijn toenmalig lief kennen”, vertelt Olga op de podcast. “Ook hij was keigoed bezig. Drie maanden lang liep alles perfect: ik haalde de finale van ‘De slimste mens’, won ‘Boxing Stars’ en slaagde voor al mijn herexamens. Wij hebben toen iedere dag gevierd. Ofwel ging ik mee naar optredens, ofwel ging hij mee naar mijn tv-opnames. Het was een onwaarschijnlijke periode. Daarna kreeg ik een reality check toen ik weer gewoon moest gaan studeren. Toen heb ik het twee jaar heel zwaar gehad.”

Ook wanneer later in het interview wordt gevraagd naar Olga’s band met Bazart, spreekt ze in de verleden tijd over Nuytten.  “Ik leerde Simon en de rest kennen toen ze een monsterhit hadden met ‘Goud’. Die intense periode heb ik samen met hen beleefd. Ze hebben allemaal een speciale plaats in mijn hart. Ik zal altijd die band met Bazart blijven hebben.”

lees verder onder de foto.

Simon Nuytten en Olga Leyers
RV Simon Nuytten en Olga Leyers

“Wie meent hieronder iets te moeten verstaan, gaat z’n gang maar. Wij doen daar geen verdere uitspraken over”, zegt Olga hierover aan Het Nieuwsblad.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Olga Leyers en lid van Bazart Simon Nuytten uit elkaar zijn. De twee gingen in de zomer van 2018 ook uit elkaar om zich in januari van dit jaar terug te verenigen. “De omstandigheden hebben ons een tijdje uit elkaar gedreven, maar we hebben elkaar weer gevonden”, klonk het toen. Maar nu lijkt het erop dat de twee terug uit elkaar zijn. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jose Adan

    Ik ook olga welkom in the club