Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Olga Leyers is al twee jaar plusmama: “Ik ben er nu nog meer van overtuigd dat ik kinderen wil”

ShowbizzOlga Leyers (23) voelt zich gelukkiger dan ooit. De jongste dochter van Jan Leyers begint binnen enkele weken aan haar laatste jaar rechtenstudies en heeft haar eigen kledingcollectie. Maar haar grootste geluk is ongetwijfeld haar vriend Giancarlo Angeletti, haar ‘ideale man’. “Giancarlo leert me om me niets aan trekken van wat anderen van me denken", vertelt ze aan Het Nieuwsblad.

3 reacties

 • henri vanderhoven

  2 maanden geleden
  De monarchie binnen de BV wereld.
 • zina riffia

  2 maanden geleden
  Succes Olga, je bent nog jong. Geniet van uw leven.
 • Thierry Vansweevelt

  2 maanden geleden
  Het workaholic leven? Meisje toch, hoor je jezelf bezig? Denk jij dat workaholisme leuk is? Om de zoveel tijd hoor ik weer over een scheiding omdat de partners het te druk hadden voor elkaar. Denk aan jezelf, en niet aan geld, werk, je baas... Denk aan jouw lichaam en tijd en bescherm die!
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieurtalent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”
  TV

  Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieur­ta­lent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”

  In het nieuwe VTM-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ gaan vanaf zaterdag tien Nederlandse en Vlaamse finalisten de strijd met elkaar aan om hét interieurtalent van 2021 te worden. Sieg De Doncker (32) neemt de presentatie op zich. En dat is een meerwaarde voor hem nu hij samen met zijn vriendin Maureen Vanherbergen (33) een eigen huis aan het bouwen is. “Al had ik vroeger totaal niets met interieur” lacht Sieg. We stellen bovendien de deelnemers van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aan je voor.