Exclusief voor abonnees

Olga Leyers geeft haar relatie een tweede kans: “Simon en ik hebben elkaar weer gevonden”

Olga Leyers en Simon Nuytten.
Photo News Olga Leyers en Simon Nuytten.
Olga Leyers (21) houdt van een uitdaging. Na ‘De Slimste Mens’ en ‘Boxing Stars’ ging de jongste dochter van zanger Jan Leyers op vakantie met senioren voor ‘De Wereld Rond met 80-jarigen’. Eenmaal thuis wachtte haar trouwens een mooie liefdescomeback...

De wereld rondreizen met een groep hoogbejaarden: velen zouden er vriendelijk voor bedanken. Olga Leyers niet, integendeel! Voor het nieuwe VTM-programma ‘De Wereld Rond met 80-jarigen’ bezocht de jongste dochter van zanger Jan Leyers samen met Sieg De Doncker en acht kranige oudjes acht landen in vier continenten. Van het Amerikaanse Dallas over Tokio tot India. En dat allemaal in vijf weken tijd. “Niet alleen voor de senioren was het de reis van hun leven, ook voor mij was het een van de leukste en zotste dingen die ik ooit heb gedaan”, zegt Olga.

Moeten we ons daar wilde, avontuurlijke toestanden bij voorstellen?

“Neen, dat zou onverantwoord geweest zijn met deze groep. De oudjes werden echt serieus in de watten gelegd. Ze vlogen in businessclass en kregen een rolstoel op de luchthaven als dat nodig was. Er reisde zelfs een dokter mee. Al was dat vooral uit voorzorg, want op wat darmklachten na is er niemand ziek geweest.”

Vermoeiend zeker, zo’n trip met hoogbejaarden?

“Eigenlijk kan je het vergelijken met een scoutskamp. Je leeft in een soort bubbel en staat daar niet bij stil. Ook al voelde je soms wel die vermoeidheid. In IJsland zei de cameraman zelfs dat ik mijn ogen wat meer moest opendoen, want anders zag je mijn wallen te veel (lacht).”

Het waren dus korte nachtjes.

“Ik had vooral last van de jetlags. In Bangkok kon ik niet slapen en dus besloot ik om om vijf uur ‘s morgens, enkele uren voor het vertrek naar de luchthaven, een wandeling te maken door de stad. Helaas heb ik totaal geen oriëntatievermogen en liep ik helemaal verloren. Ik wist wel nog de naam van het hotel, maar ik vond het maar niet. En de bevolking spreekt amper Engels, dus daar had ik weinig aan. Intussen zag ik de tijd wegtikken.”

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jack Hoeben

  Of Simon geeft Olga nog een tweede kans!

 • roger boons

  wel wel , om te lachen ja

 • MarliesSchoefs

  was ze hem kwijt?

 • Leo Peeters

  Die relatie gaat nog goed fout aflopen. Te jong om het te beseffen.

 • Luc Desmet

  Mooi!! Super! :)

Video