Willy Sommers, Anne De Baetzelier, Aaron Blommaert en Laura Tesoro.
Volledig scherm
Willy Sommers, Anne De Baetzelier, Aaron Blommaert en Laura Tesoro. © Joel Hoylaerts / Photonews

Officieel bevestigd: ‘Tien Om Te Zien’ keert volgend jaar terug

TVDeze week werden de laatste opnames van ‘Tien Om Te Zien’ opgenomen. De terugkeer van het populaire muziekprogramma werd een overdonderd succes. En voor de vele fans is er goed nieuws, want ‘Tien Om Te Zien’ keert ook in de zomer van 2023 terug. Dat heeft VTM zelf bevestigd. 

 1. GEZIEN? ‘Uncle Martin’: “Mannen die openlijk hun emoties op tv tonen, ik benijd ze”
  PREMIUM
  TV
  10

  GEZIEN? ‘Uncle Martin’: “Mannen die openlijk hun emoties op tv tonen, ik benijd ze”

  Tot z'n grote verbazing ontdekte Martin Heylen (66) onlangs een onbekende familietak in Amerika. Hoog tijd om die verre bloedverwanten een bezoekje te brengen, dacht de reportagemaker, en hij besloot prompt om aan die zoektocht een achtdelige docureeks te breien. In de eerste aflevering van ‘Uncle Martin’ - te bekijken op Eén - ging de Oost-Vlaming onder meer langs bij een achternicht, en een schietgrage achterneef. Al die bezoekjes raakten Martin duidelijk, maar konden ze ook ons bekoren? “Martin vergeef je veel, al is het maar omdat hij gewoon zichzelf is op tv.”
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Coolio verzeilde deze zomer op gratis festival in Oostkamp: “Zijn manager dacht dat het om Parkpop in Nederland ging”
  Play
  Muzie
  1

  Coolio verzeilde deze zomer op gratis festival in Oostkamp: “Zijn manager dacht dat het om Parkpop in Nederland ging”

  Het laatste concert van de overleden Coolio in ons land was niet in het Sportpaleis of op Rock Werchter, maar wel op een klein, gratis festival in Oostkamp. “Ze dachten dat het om Parkpop in Nederland ging”, klinkt het. Op radiozender Joe vertelt programmator Dries Lescouhier hoe hij die topnaam wist te strikken, en hoe de rapper reageerde toen hij de vergissing ontdekte. “Hij had absoluut geen zin om op te treden, maar op het podium gebeurde iets magisch.”