Oeps, zelfs Biden zondigt tegen het koninklijke protocol tijdens ontmoeting met Elizabeth

RoyaltyHij was vastberaden om alles volgens het boekje te doen, in tegenstelling tot zijn voorganger Trump. Maar de Amerikaanse president Joe Biden (78) zondigde alsnog tegen het koninklijke protocol tijdens zijn eerste ontmoeting met koningin Elizabeth II (95).

21 reacties

 • Léon-Bernard Giot

  1 maand geleden
  Etiquette , omgangsvormen en protocol vormen de meest elementaire basis voor cultuur , échte cultuur . . . gebaseerd op eeuwenoude, al dan niet koninklijke, tradities.
 • Carmen Grauwels

  1 maand geleden
  Ik ben vanaf begin voor Biden geweest tent nog altijd. Maar heb ook altijd gezegd:zelfs deze man gaat fout(tjes)ën begaan. Maar deze man gaat 1000den x zíjn best doen voor zijn land (vooral de hele US bevolking) En zo hoort het ook! En door hetgene (vrouw en zoon verloren:) snapt hy écht wat menselijke leed is.
 • ALAIN CATRY

  1 maand geleden
  President Biden zag er nog jong uit nast Koningin Elisabeth !
 • Sonny Breugelmans

  1 maand geleden
  De media doet goed zijn best om zijn flaters te verstoppen, de realiteit is dat hij sinds de landing in Brussel zich constant voor schut zet. Zelf met zijn spiekbriefjes is hij waardeloos. Gelukkig bestaat YouTube, ik raad iedereen aan het op te zoeken. ik mis Trump elke dag meer
 • Voets Paul

  1 maand geleden
  In wat een wereld leven die daar in buckingham palace ??
 1. ‘Sex Pistols’ in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan
  Muziek
  7

  ‘Sex Pistols’ in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan

  De Sex Pistols zitten verstrikt in een bittere juridische strijd over muziekrechten. Gitarist Steve Jones en drummer Paul Cook klagen zanger John Lydon aan voor het Britse Hooggerechtshof. Er komt een tv-reeks over de punkband aan, maar Lydon - ook bekend als frontman Johnny Rotten - weigert toestemming te geven om daarin nummer van de Pistols te gebruiken. De reeks is geïnspireerd op een boek met de memoires van Steve Jones en daarin beschrijft de gitarist de zanger als een “vervelende kleine snotaap.”