Oeps, gênant: Franse rapper wil uitzicht hotelkamer showen, maar toont veel meer dan bedoeld

Didier Morville, die bekend staat als rapper JoeyStarrer.
France 5 Didier Morville, die bekend staat als rapper JoeyStarrer.
Het was een ongemakkelijk weekend voor Didier Morville (52), die bekend staat als JoeyStarr. De Franse rapper wilde via de sociale media trots het uitzicht van zijn hotelkamer in Dubai showen aan zijn 391.000 volgers, maar toonde per ongeluk veel meer dan hij had bedoeld. De rapper had klaarblijkelijk geen rekening gehouden met de weerspiegeling in het hotelraam.

De Franse artiest, die ook lid is van rapgroep Suprême NTM, heeft zichzelf wel zeer letterlijk blootgegeven aan de wereld. Didier Morville verblijft momenteel in het Sofitel-hotel in Dubai in het Midden-Oosten, vanwaar hij zijn volgers regelmatig trakteert op allerlei vakantie-updates via Instagram. Zo ook tijdens het afgelopen weekend: JoeyStarr was duidelijk onder de indruk van het spectaculaire uitzicht van zijn hotelkamer, en wilde dat graag delen met zijn 391.000 volgers.

Hij hield alleen geen rekening met de weerspiegeling in het hotelraam. Zonder nadenken deelde hij een foto van het panorama, tot al snel bleek dat iedereen het ergens anders over had. JoeyStarr kreeg dan ook reacties van een heel ander kaliber: “Is hij nu compleet gek geworden?”, “Hoe dom kan je zijn” en “Ik heb heilig water nodig om mijn ogen te reinigen, alstublieft!”

Berekende zet? 

De beruchte foto verdween even snel van zijn profiel als hij verscheen. Toch vermoeden verschillende volgers dat het mogelijk om opgezet spel gaat. “Alsof je dit over het hoofd kon zien, laat me niet lachen”, klink het. JoeyStarr zit bovendien niet om een stunt verlegen en kwam in het verleden al meermaals in opspraak, onder meer voor zijn uitdagende en beledigende teksten en de mishandeling van zijn voormalige vriendin.

Bekijk hier (de gecensureerde versie van) de beruchte foto:

Instagram8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Johny Vermeiren

  Men bekijkt toch altijd de foto zelf, voordat men hem post!

 • Kurt Bourdeaux

  Zou hij zijn volgers daar een "groot plezier" mee gedaan hebben?

 • Pieter Verhulst

  Prachtige PR. Zonder weerspiegeling hadden alleen zijn volgers van hem gehoord. Nu halve wereld.

 • louis van hoeylandt

  exhibitionisme word dat ook genoemd ,je ga toch niet beweren dat hij dat zelf niet gezien heeft ,

 • Hans Schoen

  Pfff, en dan? Wat is daar nu zo speciaal aan? Iets wa natuurlijk is zou geen taboe mogen zijn maar normaal.