Thomas Vanderveken.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Vanderveken. © Joel Hoylaerts / Photo News

Nu Thomas Vanderveken opnieuw papa wordt: “Veel ouders waarschuwen me voor de druk van een tweede kind”

ShowbizzThomas Vanderveken (38), momenteel te zien in de driedelige Canvas-serie ‘Weg van het meesterwerk’, weet waar zijn passies liggen. De liefde voor kunst en cultuur is hem met de paplepel ingegeven. Klassieke muziek en zijn piano nemen een prominente plaats in in zijn leven. En dan zijn er nog Véronique Leysen en hun zoontje Otto, die er binnenkort een broertje of zusje bij krijgt. In Story praat Thomas over de kantelmomenten in zijn leven.

1 reactie

  • Luc Boeckx

    2 jaar geleden
    De vaders van de jaren 50, 60 enz. tot nu kunnen zo maar niet thuis blijven zoals Thomas kan. Die vaders werkten elke dag van 's morgens tot 's avonds en ook zij beschermden hun kinderen en deden zoveel mogelijk voor hun kinderen. Maar Thomas vergeet dat die kinderen van de vaders van de jaren 50 nog op straat konden spelen. De kinderen speelden veel meer met hun vriendjes dan dat er nu gedaan wordt. Vandaag gebeurt alles digitaal en via de sociale media. Alles is ondertussen veranderd!
  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!