Ook de huwelijken van Eveline Hoste en Bjorn De Wilde, Sergio Herman en Ellemieke Vermolen en Mathias Coppens en Sarah overleefden de lockdown niet.
Volledig scherm
Ook de huwelijken van Eveline Hoste en Bjorn De Wilde, Sergio Herman en Ellemieke Vermolen en Mathias Coppens en Sarah overleefden de lockdown niet. © rv

Nu Regi en Elke gaan scheiden: ook deze bekende koppels overleefden de lockdown niet

ShowbizzNa negen jaar huwelijk hebben Regi Penxten (44) en Elke Vanelderen (42) besloten om uit elkaar te gaan. Dat liet de Limburgse dj zelf weten via Instagram. De twee zijn helaas niet het enige bekende koppel dat er een punt achter zette tijdens de lockdown. 

18 reacties

 • Lindsey Clauw

  1 jaar geleden
  Als het niet meer gaat is dat de beste oplossing. Beter uit elkaar gaan dan samen te blijven en constant ruzie te maken. Zolang ze kinderen op de eerste plaats zetten is het goed. Kinderen wonen liever in een gescheiden gezin dan een gebroken samen
 • John Verstraeten

  1 jaar geleden
  Vanessa Van moorleghem BS. Mijn ex en ik gingen uit mekaar omdat zij ging flierefluiten. Dus kom niet aan met mannen zijn de oorzaak en vrouwen het slachtoffertje.
 • Marcq Adriaens

  1 jaar geleden
  En daarna komen janken dat ze teveel kosten hebben
 • robrecht Peeters

  1 jaar geleden
  die Sergio heeft iets van de acteur kannibaal gelet op zijn ogen. Begrijpelijk dat zij de biezen neemt
 • Bart Wierinckx

  1 jaar geleden
  De kindjes zijn daar den duppe van. Ik ben altijd bereid om aan mijn relatie te werken, relatie therapie, noem maar op! Maar het is altijd makkelijker om langs de zijlijn te staan natuurlijk.