Nu ook in het echte leven getrouwd: Herman ‘Markske’ Verbruggen gehuwd met vriendin Petra

Instagram
De huwelijksklokken hebben geluid voor acteur Herman Verbruggen (56), vooral bekend als Markske uit ‘F.C. De Kampioenen’. Hij is in het huwelijksbootje getreden met zijn vriendin Petra De Pauw (40).

Het koppel maakte het nieuws zelf bekend op Instagram. Het paar postte dezelfde foto met dezelfde tekst: “Vanaf nu ook officieel vrienden voor het leven”, schreven ze bij een beeld van hen twee in huwelijkskledij. Daarmee is Herman ook in het echte leven getrouwd. Met zijn televisievrouw Bieke stapte hij immers in 2005 - in het 15e seizoen van ‘De Kampioenen’ - in het huwelijk.

Herman en Petra, een schrijfster en radiomaakster, zijn al 18 jaar samen. Het koppel heeft twee dochters: Roos (14) en Billie (12).
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • KERSTENS Kerstens

  Gefeliciteerd, maar had toch ook gekund vóórdat er kinderen kwamen ?

 • Jan Verplancken

  Mooi koppel! Proficiat! Veel geluk samen gewenst!

 • Frank Van Hevel

  Wat een onzin om verzonnen figuren te mixen met echte mensen. Hij is in het echt getrouwd... Ja zeg. Voordien was hij niet eens getrouwd en nu wel. Zoals jullie het schrijven is H ontrouw want hij was al getrouwd als verzonnen personage.... Succes H & P!

 • Ariane Gekiere

  Als dat lukt om 18 jaar al samen het leven te delen ,om 2 prachtige dochters groot te brengen ! Waarom niet ?? VANHARTE GEFELICITEERD ⚘⚘⚘⚘en geniet nog lang en gelukkig ...

 • Monique Verkuringen

  Proficiat