© VRT - Jokko
Volledig scherm
© © VRT - Jokko

Nu Niels en Regi de Zomerhit op zak hebben, blikken ze vooruit op volle Sportpaleizen: “We zijn weer vertrokken”

Muziek“En nu gaan we vieren in ‘t Sportpaleis!” Uitgelaten als twee kleine kids waren ze gisteravond, Niels Destadsbader (32) en Regi (45). Na jaren als gedoodverfde favorieten tegenover elkaar deden ze voor het eerst sámen een gooi naar de Radio 2 Zomerhit met ‘De Wereld Draait Voor Jou’. Meteen goed voor goud, en tegelijk ook voor hofleverancier van hét anthem van het najaar. Nu de teugels weer wat losser mogen, klinkt ‘alles wordt weer goed’ pas echt haalbaar.

28 reacties

 • Piet Mastur

  2 maanden geleden
  Man man armoe troef in Belgie. De beste muzikanten komen niet aan de bak. Er is een verschil tussen muzikant en entertainer , he !
 • Magda Claus

  2 maanden geleden
  Verdiende winnaar..hoog Hitpotentieel'
 • DANNY WITTEVRONGEL

  2 maanden geleden
  Het niveau van de Radio 2 Zomerhit is weggezakt tot achtergrondmuziek bij de autoscooter ...
 • Tina Colpaert

  2 maanden geleden
  Dus de zomer hit al even triestig als onze zomer zelf!
 • Maria Deprez

  2 maanden geleden
  Kon niet anders….. als ze het liedje voorstelden bij radio2 zegden ze er al bij dat het de “zomerhit” 2021 zou zijn! Dus……..
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?