Nicole en Hugo
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole en Hugo © Kristof Ghyselinck

Nu Nicole ‘van Hugo’ na 15 jaar opnieuw getroffen werd door borstkanker: “Hoe klein de kans ook is, je bent nooit veilig voor het leven”

Showbizz"Hoe klein de kans ook, zelfs járen na de eerste diagnose kunnen ex-borstkankerpatiënten nog altijd hervallen. Het valt ook nooit uit te sluiten dat zij door een nieuwe tumor op een andere plek in de borsten getroffen worden." Zo reageert borstkankerspecialist Herman Depypere (UZ Gent) op het verrassende nieuws dat Nicole (74) 'van Hugo' 15 jaar na de eerste keer opnieuw tegen de ziekte vecht.

  1. ‘Blind Gesprongen’ zoekt nieuwe deelnemers, maar hoe gaat het met de kandidaten uit het eerste seizoen?
    Play
    Showbits

    ‘Blind Gesprongen’ zoekt nieuwe deelnemers, maar hoe gaat het met de kandidaten uit het eerste seizoen?

    Wie op zoek is naar een nieuwe job en blind wil springen, aarzelt best niet te lang, want dit weekend sluiten de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Gesprongen’. In het programma gaat Nora Gharib samen met een expertenteam op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging. Maar hoe goed matchten de experts de kandidaten uit seizoen 1 met hun nieuwe job? Nora geeft een overzicht en vertelt meteen ook alles over haar stunt tijdens de opname voor het oproepfilmpje.