Nu Nicole achteruit gaat, kan Hugo haar niet meer alleen laten: “We moéten genieten, nu het nog kan”

ShowbitsIn Theater Elckerlyc in Antwerpen gaat ‘Het Spook van de Operette’ in première. Met in één van de hoofdrollen Hugo, de ene helft van het liefste showbizzkoppel van Vlaanderen: Nicole en Hugo. Het zijn zware tijden voor hen, nu Nicole opnieuw ziek is. Ze lijdt aan Alzheimer en herstelt van kanker. Maar de twee zijn onafscheidelijk en dus is Nicole ook bij elke repetitie present. Het is op zo’n moment dat Jarne het koppel kan strikken voor een mooi gesprek. “Nicole mag niet meer alleen thuis blijven. Ik zou anders te ongerust zijn. Maar we zijn dat ook zo gewoon, we zijn tenslotte al 50 jaar samen”, vertelt Hugo. Over de wensen die nog op hun bucketlist staan, vertellen ze in een nieuwe Showbits.

49 reacties

 • Marie Louise Pauwels

  2 maanden geleden
  Top artiesten altijd geweest .bij elk optreden prachtige mensen
 • Brenda Corveleijn

  2 maanden geleden
  "liefde"is bij z'on 2 prachtmensen een begrip, ik ken Hugo en Nicole van toen ik kind was, jullie zijn een voorbeeld voor velen ,veel sterkte Nicole,en met Hugo aan je zijde komt het wel goed . Warme knuffels een fan Brenda
 • Irene Van Herck

  2 maanden geleden
  Prachtige liefde voor elkaar...
 • Nicole Van Treeck

  2 maanden geleden
  Zoon prachtige mensen die elkaar graag zien echt mooi om te zien veel beterschap voor Nicole en zoon warme lieve man die voor haar zorgt dikke Steunknuffel
 • Willy Kluppels

  2 maanden geleden
  Ik wens je veel sterkte toe Nicole, gelukkig heb je een goede man die je met liefde omringt. Het beste toegewenst.
 1. ‘K2 zoekt K3’-finalistes Amy en Celester blikken 1 jaar later terug: “Achteraf gezien blij dat we niet gewonnen hebben”
  Play
  Showbits
  2

  ‘K2 zoekt K3’-finalistes Amy en Celester blikken 1 jaar later terug: “Achteraf gezien blij dat we niet gewonnen hebben”

  Dit weekend is het precies 1 jaar geleden dat Julia het nieuwe K3’tje werd. De opvolgster van Klaasje had even goed Amy of Celester kunnen zijn. Showbits bracht de twee finalistes van ‘K2 zoekt K3’ samen voor een terugblik. “Met Julia hebben we af en toe nog contact via Instagram, meer ook niet”, vertellen ze. Achteraf gezien is Amy zelfs blij dat ze niet gewonnen heeft en daar blijkt Karen Damen heel veel mee te maken te hebben. Bekijk het dubbelinterview met Amy en Celester in een nieuwe Showbits.