Nu 'Lisa' ten einde komt, kijkt Tinne Oltmans naar de toekomst: "Een rol in 'Familie'? Liever niet”

ShowbitsHet startte met één seizoen, maar de VTM-telenovelle ‘Lisa’ bleek zo’n succes dat een vervolg en een nieuw vervolg niet kon uitblijven. En dat vooral dankzij de populariteit van Tinne Oltmans. Maar het verhaal krijgt nu toch een einde, want ‘Lisa’ moet plaats ruimen voor de nieuwe telenovelle rond Camille. Hoog tijd om eens te polsen naar de toekomstplannen van Tinne Oltmans. Een overstap naar ‘Familie’ misschien? “Zelf zou ik liever geen lichtere soaprol meer spelen, ik verkies echte Vlaamse high end-fictie. Zo van die reeksen waar je echt een verhaal mee kan vertellen”, vertelt Tinne aan Jarne. Hoe ze ondertussen de innige liefdesscènes met Oscar Willems (Jonas) beleeft, kom je te weten in een nieuwe Showbits.

5 reacties

 • cherifa boutaybi

  5 maanden geleden
  ik ook naar Lisa. goede acteurs en actrices zeker Holde De Baerdemaeker. Fantastische vrouw, zoals Cindy zei Lisa mag langer doorgaan.
 • Tom Derue

  5 maanden geleden
  Innige liefdescenes die ze zou beleefd hebben met Jonas ??? Laat me niet lachen. Ik heb daar nog geen enkele echte kus (tongzoen) gezien tussen die twee (in tegenstelling tot Gijs en Gert). En dan dat gepruts rond zelfbevrediging ! Wat een rond te pot draaien is me dat geweest ? Wat een woordspeling daarrond. Ge houd het niet voor mogelijk. 3e seizoen trekt werkelijk totaal op niks.
 • patrick de bock

  5 maanden geleden
  Oltmans is te intelligent om zich in te laten met rommel als ‘familie’ !
 • patrick de bock

  5 maanden geleden
  Oltmans is veel te intelligent om zich in te laten met rommel als ‘familie’ !
 • Cindy Meillander

  5 maanden geleden
  Van mij mag Lisa nog heel lang door gaan, ben hele grote fan 🥰