Elliot Page.
Volledig scherm
Elliot Page. © Evan Agostini/Invision/AP

Nu Elliot Page van geslacht veranderde: hoe is dat te zien in ‘The Umbrella Academy’?

tvElliot Page deelt eind 2020 met de wereld dat hij transgender is. De acteur heeft dan net twee seizoenen lang een vrouwelijk personage vertolkt in Netflix-serie ‘The Umbrella Academy’. Deze week verscheen het derde seizoen en Page is daar wederom in te zien. Maar hoe gingen de makers om met de transitie van de acteur?

 1. RECENSIE. ‘The Umbrella Academy 3’: “Dansen op vertrouwde beats”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Umbrella Academy 3’: “Dansen op vertrouwde beats”

  Aan het einde van seizoen twee redden de geadopteerde kinderen van Sir Reginald Hargreeves de wereld van de ondergang, maar u kunt er zeker van zijn dat de disfunctionele superhelden van ‘The Umbrella Academy’ nog niet aan hun proefstuk toe zijn. Of ze na een twee jaar durende afwezigheid op uw scherm ook terug zijn met een daverende knal? Of Netflix’s geflipte antwoord op ‘X-Men’ toch wat sporen van vermoeidheid begint te vertonen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.