Nu al records voor ‘Avengers: Endgame’: koers naar 1 miljard dollar in het eerste weekend

‘Avengers: End Game’ breekt records
rv ‘Avengers: End Game’ breekt records
Fans van de Avengers zijn sinds de film woensdag verscheen massaal richting de bioscopen getrokken voor ‘Avengers: Endgame’. In één dag heeft de film wereldwijd al 169 miljoen dollar binnen geharkt, meldt The Wrap op basis van wereldwijde bioscoopcijfers.

Endgame haalt wereldwijd enorme cijfers. In Hong Kong, Taiwan, Thailand, Australië, Nieuw-Zeeland, de Filipijnen, Zuid-Korea, Indonesië, Maleisië, Griekenland en Egypte is het de best scorende film op de openingsdag. In sommige landen verschijnt de film pas later in de week, dus verwacht wordt dat er nog meer records zullen worden verbroken.

Ook in China was de film erg populair. De première om middernacht haalde 107,5 miljoen dollar binnen, wat een record is voor een Hollywood-film. Er is kans dat ‘Endgame’ alleen al in zijn eerste weekend meer dan 1 miljard dollar oplevert.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.