Play4
Volledig scherm
PREMIUM
© Play4

Nora Gharib was zwaar aangedaan door de dood van Rayan: “Ik ben huilend de coulissen ingerend”

ShowbizzIntensieve danstrainingen, weinig quality time met dochter Chams en een stortvloed aan emoties speelden Nora Gharib de laatste weken parten. “Ik vind het nog steeds ontzettend moeilijk om hierover te praten”, zegt ze. Nora staat morgenavond in de finale van ‘Dancing With the Stars’, maar enkel dankzij de onvoorwaardelijke steun van danspartner Adrián Barinaga. “Als hij niet op mij had ingepraat, was ik vorige week uit de wedstrijd gestapt.”

22 reacties

 • Paul zevers

  5 maanden geleden
  Ik kan het nog ergens begrijpen, toen Julie Van Espen terug gevonden werd rolde de tranen ook over mijn wangen en ik ben een man...
 • Pieter De Weerdt

  5 maanden geleden
  Ten eerste : wat heeft zij met die familie te maken? Er gaan elke dag kinderen dood. Gaat ze dan elke keer liggen bleiten op tv? Ten tweede vind ik het nog afschuwelijker dat het zo wat overacting was om stemmen voor zichzelf te winnen. Ten derde moet je op tv steeds professioneel blijven, daarom vind ik dat Nina de enige winnaar is. Ten vierde was het programma nog leuk om te volgen tot plots zij de toffe sfeer volledig verpest heeft met nieuws dat niets met haar of haar familie te maken heeft
 • willy zachel

  5 maanden geleden
  Hypocriete komedie ten top Alles is goed om toch maar in de belangstelling te staan Maar ja als je niet kunt dansen moet je maar proberen de jury te verleiden met iets anders dat de aandacht daar van af leidt !
 • armand van meerbeek

  5 maanden geleden
  Alles voor de show hé. Schoon madam, maar dit is er echt weer over!
 • Fanny Konings

  5 maanden geleden
  Nina is een geboren winnares en steeds Professioneel, go girl!!
 1. Camille rekent af met overspelig lief in nieuwe clip en da’s een bekend gezicht
  Play
  Muziek

  Camille rekent af met overspelig lief in nieuwe clip en da’s een bekend gezicht

  Rijzende ster Camille (21) heeft haar nieuwe videoclip op de wereld losgelaten. In ‘Geen Tranen Meer’ maakt ze op haar eigen manier korte metten met haar overspelige vriendje. Die wordt trouwens vertolkt door niemand minder dan ‘#LikeMe’-collega Maksim Stojanac (24). Het pittige poprock-nummer - dat ongetwijfeld de top van de charts zal halen - prijkt ook op de eerste plaat van Camille, die eind augustus in de rekken zal liggen. Een blik achter de schermen van de clip-opnames krijg je hier.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.